Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Δεκεμβρίου 2019

Φιλική ήττα από τον Ηρακλή στην Τούμπα (1970)

Σαν σήμερα στις 13/12/1970, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ηρακλή, σε φιλικό παιχνίδι και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1970-1971 ήταν σε εξέλιξη …

Ο Δικέφαλος με τον Λες Σάνον στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα με 1-2, σε μια αναμέτρηση η οποία παρά τον φιλικό χαρακτήρα της, είχε στιγμές έντασης καθώς δεν έλειψαν τα επεισόδια! 

Και οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες στη σύνθεσή τους, με τις ρεζέρβες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούν περισσότερο σε σχέση με τις δικές μας. 

Το σκορ άνοιξε στο 49’ ο Ματσουκατίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να ισοφαρίσει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο 61’ ο Ματζουράκης με κεφαλιά. 

Τη νίκη στον Ηρακλή έδωσε στο 80’ ο Οικονόμου. Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Λάζος, Γούναρης, Σταυρίδης, Ματζουράκης και από τον Ηρακλή οι Φανάρας, Σεντελίδης, Χαλιαμπάλιας, Οικονόμου, Ματσουκατίδης. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Χατζηιωάνου (46’ Χριστοδούλου), Γούναρης, Φουντουκίδης (55’ Μακρής), Χατζηαντωνίου, Παπαδόπουλος (35’ Λαρίδης), Βέργος, Λάζος, Μπέλης (70’ Στεργιάδης), Σταυρίδης, Ματζουράκης, Παρίδης.

Ηρακλής: Δινόπουλος (46’ Φανάρας), Ακριτίδης, Θεοδοσιάδης, Σεντελίδης, Χαλιαμπάλιας, Νικολούδης, Ζαφειρίδης (74’ Σερδάρης), Γρόσσης (83’ Ψωμάς), Φωτεινός (46’ Οικονόμου), Τσάρτσαλης (46’ Ζαχαρόπουλος).

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται ο Χριστοδούλου να απομακρύνει την μπάλα, σε προσπάθεια των παικτών του Ηρακλή.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4