Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Νοεμβρίου 2019

Φιλική ήττα από τη σουηδική Μάλμοε (1952)

Σαν σήμερα στις 29/11/1952, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στο Σιντριβάνι τη σουηδική Μάλμοε και ενώ το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης ήταν σε πλήρη εξέλιξη… 

Ο αγώνας, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και έγινε μπροστά σε κατάμεστες, από 10.000 θεατές, εξέδρες. Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Πάγκαλο στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα με 1-2. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να απειλεί κάθε φορά που έβγαινε στην επίθεση, ενώ στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο! 

Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο 45λεπτο με την Μάλμοε να προηγείται στο σκορ στο 16’ με τον Ζάντελ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιο παίκτης σημείωσε το 0-2. 

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 38’ με δυνατό μακρινό σουτ του Τζινόπουλου μετά από μπαλιά του Τσίντογλου. 

Στο 2ο ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και το σφύριγμα του διαιτητή Γκικόπουλου, βρήκε την Μάλμοε νικήτρια με 1-2. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Σαββίδης, Αγγελόπουλος, Ιωαννίδης, Καλογιάννης, Λασκαρίδης, Χρυσάφης, Κουντής, Γιεντζής, Τσίντογλου, Μάρκοβιτς, Τζινόπουλος (Χουρμπουλιάδης).

Μάλμοε: Κούσταφσον, Σάμπριγκ, Νίλσον, Τζόνσον Ι, Ένγκβιστ, Χάνσον, Τίλμπερ, Ρουντε, Ζάντελ, Άντερσον, Τζόνσον ΙΙ (Χέρσον).

* Την επόμενη μέρα (30/11) η Μάλμοε νίκησε πολύ εύκολα τον συμπολίτη Άρη  με 3-0, στο τελευταίο από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στη χώρα μας...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4