Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Νοεμβρίου 2019

Εκτός έδρας ισοπαλία με τον Άρη το 1928 ...

Σαν σήμερα στις 25/11/1928, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη, σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης της περιόδου 1928-1929…

Ο αγώνας έγινε μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στο πρώτο μισό του ημιχρόνου και τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια, μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα του διαιτητή Πρωτοψάλτη, που έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του 45λεπτου. 

Ο Άρης προηγήθηκε στο σκορ στο 56’ με μακρινό δυνατό σουτ του Αγγελάκη, μετά από συνδυασμό των Καλτέκη – Λεονταρίδη, για να ισοφαρίσει στο 73’ ο Πάγκαλος με κοντινό πλασέ. 

Το τελικό 1-1 αδικεί την ομάδα μας που δεν είχε υστερήσαντα στην αναμέτρηση, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κατράντζος και η αμυντική τους γραμμή! 

Οι συνθέσεις: 

Άρης: Κατράντζος, Οικονόμου, Βικελίδης Κλ., Κατσαούνης, Κοσματόπουλος, Βικελίδης Κ., Παπάς, Αγγελάκης, Λεονταρίδης, Καλτέκης, Τζίτζιφας.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Βεντουρέλης, Μαλαξόπουλος, Μακαρονόπουλος Ι, Βλάχος, Γεωργιάδης, Μακαρονόπουλος ΙΙ, Παντερμαλής, Πάγκαλος, Ετιέν, Τσολακίδης.

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1928-1929 τερμάτισε στη 1η θέση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης με 18 βαθμούς και 30-8 τέρματα. Είχε σε 10 ματς, 8 νίκες και 2 ισοπαλίες! 
Η ομάδα μας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Άρη, όμως στους αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή που έγιναν στο γήπεδο του Ηρακλή, στο πρώτο ματς ήρθαμε ισόπαλοι 1-1 και στο δεύτερο χάσαμε με 4-3, αν και προηγηθήκαμε 2-0 . 

* Στην αρχική εικόνα στιγμιότυπο από αυτό το παιχνίδι. Διακρίνεται ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Χαρίλαος Παπαδόπουλος, να προλαβαίνει με έξοδο τον Λεονταρίδη του Άρη, πριν αυτός γίνει απειλητικός για την εστία μας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4