Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Οκτωβρίου 2019

Φιλική ήττα για τον διπρόσωπο ΠΑΟΚ (1988)

Σαν σήμερα στις 12/10/1988, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τον Εδεσσαϊκό, από τον οποίον έχασε με 4-3, αν και βρέθηκε στο 33’ να προηγείται με 1-3 .. 

Ο Δικέφαλος με τον Ρίνους Ίσραελ στον πάγκο του, μπροστά σε λίγους σχετικά φιλάθλους, άνοιξε το σκορ στο 13’ με τον Φερνάντο, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Λεοντιάδης να σημειώσει το 0-2 με ωραία ατομική προσπάθεια. 

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 21’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου, ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λεοντιάδης ανατρέποντας τον παίκτη που το εκτέλεσε. 

Στο 33’ ο Λαγωνίδης πέτυχε το 1-3 και με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να έχει πολύ καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης. 

Στην επανάληψη ο τεχνικός του Δικεφάλου προχώρησε σε πέντε αλλαγές (άλλη μία είχε κάνει στο 35’), η ομάδα αποσυντονίστηκε τελείως και οι γηπεδούχοι δεν έχασαν την ευκαιρία και έφτασαν στην ανατροπή! 

Στο 53’ ο Μαραγκός μετά από μπαλιά του Σαπουντζή έκανε το 2-3, στο 56’ ο Κόλλιας (μόλις είχε μπει στο ματς) ισοφάρισε, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-3 στο 83’ από τον Παπαδόπουλο, με σουτ από τα 35 μέτρα! 

Οι συνθέσεις: 

Εδεσσαϊκός: Τσόγκας, Πέτκος, Χαραλάμπους (55’ Κόλλιας), Κότσιφας, Παυλίδης, Μαραγκός, Χατζηλαμπρινός, Σαπουντζής, Παπαδόπουλος, Παππάς (75’ Γάτσος), Σαχινίδης (55’ Καρυπίδης). 

ΠΑΟΚ: Τερζής (46’ Μακράκης), Ρουσσομάνης, Σίγγας, Μίτογλου, Λεοντιάδης (46’ Αλαβάντας), Καραγεωρίου (46’ Καραλίδης), Αναστασιάδης, Λαγωνίδης, Σμολ (46’ Ιορδανίδης), Φερνάντο (35’ Τριανταφυλλίδης Νίκος), Αλεξανδρίδης (46’ Σερέτης).

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1988-1989. Διακρίνονται (όρθιοι από αριστερά): Μαυρέας, Φερνάντο, Γκιτσιούδης, Μήτογλου, Σμολ. Καθιστοί: Καραγεωργίου, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4