Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Οκτωβρίου 2019

Διπλό στη Χαλκηδόνα χωρίς να ικανοποιήσει (1987)

Σαν σήμερα στις 12/10/1987, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, την οποία νίκησε με 2-3 χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του… 

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Τάις Λίμπρεχτς στον πάγκο του, παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, με τον Λίμπρεχτς να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες. 

Φανέλα βασικού πήρε και ο Ιορδανίδης, ο οποίος επρόκειτο να αντικαταστήσει τον Μπάνον που είχε αποβληθεί στο ματς της Λεβαδειάς (4/10), αλλά ο Ιορδανίδης δεν έπεισε σε καμία περίπτωση με την αγωνιστική του ετοιμότητα! 

Η Χαλκηδόνα προηγήθηκε στο σκορ με τον Παντόπουλο στο 16’, ενώ για τον ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 38’ ο Νίκιτς με μακρινό χλιαρό σουτ, το οποίο κανείς δεν περίμενε να καταλήξει σε γκολ! 

Στο 42’ ο Ιορδανίδης -στην καλύτερή του ενέργεια στο ματς- βρήκε με κεφαλιά τον Ρουσομάνη και αυτός με νέα κεφαλιά σημείωσε το 1-2. Δύο λεπτά αργότερα οι ρόλοι άλλαξαν και ο Ιορδανίδης πέτυχε το 1-3 μετά από μπαλιά του Ρουσομάνη. 

Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 89’ από τον Γάκη. Η εμφάνιση της ομάδας δεν ικανοποίησε τον Λίμπρεχτς που έπρεπε τις επόμενες μέρες να βρει παίκτες για το ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πόντου που ακολουθούσε στις 18/10 για το πρωτάθλημα! 
 
H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Τσουρέλας (Κρυστάλλης), Ψαρράς, Σαμολαδάς, Σίγγας, Μαλιούφας (Καραγιαννίδης Ι.), Καραγεωργίου (Καραγιαννίδης ΙΙ.), Νίκιτς (Τουρσουνίδης), Ιορδανίδης, Αλεξανδρίδης, Ρουσομάνης.

Οι απουσίες των Μπανιώτη, Σερέτη, Μπάνον και Αλαβάντα ήταν δεδομένες και αυτό το γεγονός έδενε τα χέρια του Ολλανδού! Ο ΠΑΟΚ πάντως -παρά τα προβλήματα απουσιών- κέρδισε τον Απόλλωνα με 3-0! 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4