Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Οκτωβρίου 2019

Φιλική εντός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό (1951)

Σαν σήμερα στις 17/10/1951, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο Σιντριβάνι τον Μακεδονικό, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, της σεζόν 1951-1952…

Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βίλλυ Σέβτσικ στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα με 1-3, μετά από μια προβληματική εμφάνιση, απογοητεύοντας τους φίλους του, που έδωσαν δυναμικό παρόν στις κερκίδες. 

Το σκορ άνοιξε για τον Μακεδονικό στο 5’ ο Καρακομνηνός, για να γίνει το 0-2 στο 22’ με πέναλτι του Τασόπουλου και το 0-3 στο 40’ από τον Τσίκο! 

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο ήταν άφαντος από το γήπεδο, η ομάδα υστέρησε σε όλες τις γραμμές, έχοντας σαν μόνη δικαιολογία το ότι ο προπονητής μας χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες. 

Στο 86’ ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Λαζαρίδη, ενώ νωρίτερα, στο 65', ο Ψωμάς δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σουτάροντας άουτ, το πέναλτι που παραχώρησε ο διαιτητής Κιτσούκαλης. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Λύκαρης, Κοψαχείλης, Χατζηφιλαλήθης, Φυτάς, Ψωμάς, Κόκος, Μυλωνάς, Ελληνίδης (Λαζαρίδης), Δουκάκης, Μαγκότσης, Χριστοδούλου.

Μακεδονικός: Καρπούζας, Παρασκευόπουλος, Μαρτίνης, Τασόπουλος, Σιδερίδης (Παπαγιαννάκης), Βαουσάμογλου, Καρακομνηνός, Τσίκος, Καραμανλής, Παλιατσάκης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4