Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Οκτωβρίου 2019

Φιλική εκτός έδρας ισοπαλία με Ηρακλή (1930)

Σαν σήμερα στις 5/10/1930, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ηρακλή, σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης ...

Ο Δικέφαλος μπροστά σε 6.000 θεατές, ανάμεσά τους και οι επίσημες αρχές της πόλης, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγινε η απονομή των επάθλων στις πρωταθλήτριες ομάδες της περασμένης σεζόν. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, με τον τερματοφύλακά μας Παπαδόπουλο να έρχεται σε επαφή με την μπάλα σε ελάχιστες περιπτώσεις! 

Όμως την υπεροχή μας, δεν καταφέραμε να την μετατρέψουμε σε κάποιο γκολ καθώς ο Ετιέν σε δύο περιπτώσεις και ο Παζάρογλου σε άλλη μία δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ζωγραφάκη. 

Στην επανάληψη ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και στο 77΄ο Ναμίας σέντραρε και ο Βόγας από κοντά άνοιξε το σκορ! 

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ένα λεπτό αργότερα ο Ετιέν πέτυχε το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στο παιχνίδι, όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Βαλέρ. 

Κορυφαίος –όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά των παικτών και των δύο ομάδων- ήταν ο εκπληκτικός Βλάχου που κυριολεκτικά έκλεψε τη παράσταση! 

Οι συνθέσεις: 

Ηρακλής: Ζωγραφάκης, Πρωτοψάλτης, Κατσαρός, Λιόντας, Ασκεπίδης, Ορφανίδης, Ναμίας, Μπατζόγλου, Αρβανιτόπουλος, Βικόπουλος, Βόγας. 

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος Χ., Μαλαξόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Μακαρονόπουλος, Βλάχου, Γεωργιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Καβουρματζής, Παζάρογλου, Ετιέν, Παπαϊορδανίδης.

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται η ομάδα του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στις 8/3/1931, πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, που έληξε ισόπαλος 1-1. Διακρίνονται από αριστερά, επάνω οι, Ρ. Γκάσνερ (προπονητής), Ιορδ. Παπαϊορδανίδης, Γ. Μακαρονόπουλος, Γ. Καβουρματζής, Κ. Ανδρεάδης, Β. Ποζάρογλου, Γρηγοριάδης, Ν. Πανίδης, Ν. Φαρινόλας και καθήμενοι, Ι. Μαλαξόπουλος, Χ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Ρ. Ετιέν.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4