Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Οκτωβρίου 2019

Σκορ και θέαμα σε φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο (1929)

Σαν σήμερα στις 26/10/1929, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Άρη, τον Μέγα Αλέξανδρο … 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, απονεμήθηκαν έπαθλα και μετάλλια στις πρωταθλήτριες ομάδες της προηγούμενης περιόδου, ενώ το παρόν έδωσαν ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δίγκας, ο Δήμαρχος της πόλης και πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου. 

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα χορταστικό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, με τον Μέγα Αλέξανδρο να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Κερασιώτης στο 25’ μετά από μπαλιά του Δινόπουλου και ο Τασίδης στο 40’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 50’ με πέναλτι του Ετιέν, όμως ο Κερασιώτης στο 61΄σημείωσε το 3-1. Ο Δικέφαλος με αντεπίθεση διαρκείας, μείωσε στο 74’ με μακρινό σουτ του Καβουρματζή, στο 70’ ο Ετιέν έχασε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του εξαιρετικού Μαυρίδη, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-3 στο 80’ με κεφαλιά του Βλάχου. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Χρηστίδης, Ανδρεάδης, Μάντικας, Παζάρογλου, Γεωργιάδης, Παπαγιαννόπουλος (Λαζάρου), Μακαρονόπουλος, Βλάχου, Ετιέν, Καβουρματζής.

Μέγας Αλέξανδρος: Μαυρίδης, Καβουρματζής, Ανορειώτης, Κανέλλος, Παπάς, Χατζηαλέξης, Φρένελλης, Τασίδης, Δινόπουλος, Κερασιώτης, Μαργαρόπουλος.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4