Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Οκτωβρίου 2019

Το φιλικό διακόπηκε μόλις στο 10' (1930)


Σαν σήμερα στις 26/10/1930, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή, σε μια αναμέτρηση η οποία διακόπηκε στο 10’ λόγω βροχής …


Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι προηγούνταν μα 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 2’ ο Μπατζόγλου. Οι παίκτες μας αντέδρασαν βγήκαν στην επίθεση και πίεσαν για την ισοφάριση!

Στο 10ό λεπτό όμως, άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς, κυριολεκτικά άνοιξαν οι ουρανοί, το γήπεδο μεταβλήθηκε σύντομα σε λίμνη, αναγκάζοντας τον διαιτητή Μπαρίτα να διακόψει το παιχνίδι, καθώς ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο, παρά μόνον … πόλο!

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ ζήτησε να συνεχιστεί το ματς, κάτι όμως που δε βρήκε σύμφωνο τον τεχνικό του Ηρακλή και έτσι ο φιλικός αγώνας διακόπηκε άδοξα!

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής:
Ζωγραφάκης, Πρωτοψάλτης, Κατσαρός, Βόγας, Λούσης, Ορφανίδης, Ναμίας, Μπατζόγλου, Αρβανιτοπουλος, Βικόπουλος, Αντωνιάδης.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Μαλαξόπουλος, Κ. Ανδρεάδης, Βλάχου, Γεωργιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Καμπούρογλου Παπάζογλου, Καβουρματζής, Παπαϊορδανίδης.

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται η ομάδα του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στις 8/3/1931, πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, που έληξε ισόπαλος 1-1. 
 
Διακρίνονται από αριστερά, επάνω οι, Ρ. Γκάσνερ (προπονητής), Ιορδ. Παπαϊορδανίδης, Γ. Μακαρονόπουλος, Γ. Καβουρματζής, Κ. Ανδρεάδης, Β. Ποζάρογλου, Γρηγοριάδης, Ν. Πανίδης, Ν. Φαρινόλας και καθήμενοι, Ι. Μαλαξόπουλος, Χ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Ρ. Ετιέν.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4