Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Σεπτεμβρίου 2019

Προπόνηση στο Μπεντεγκόντι της Βερόνα (1985)

Σαν σήμερα στις 17/9/1985, ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στο στάδιο Μπεντεγκόντι, εκεί όπου μια μέρα αργότερα θα αντιμετώπιζε την πρωταθλήτρια Ιταλίας Ελλάς Βερόνα...

Στις τάξεις της αποστολής επικρατούσε συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη πως ο Δικέφαλος θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε η πρόκριση να κριθεί στη ρεβάνς τη Τούμπας. 

Μάλιστα σύμφωνα με όσα προέκυπτε από το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, με τη Βερόνα δε θα αγωνιζόταν το μεγάλο αστέρι της, ο Δανός επιθετικός Πρέμπεν Έλκιερ, ο οποίος είχε τραυματιστεί μια εβδομάδα νωρίτερα στον αγώνα Δανίας – Σουηδίας.

Βέβαια η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε παταγωδώς μια μέρα αργότερα, καθώς ο Έλκιερ όχι μόνο έπαιξε αλλά σκόραρε και δύο τέρματα της Βερόνα! 

Όπως είχε ανακοινώσει ο Σκότσικ, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινούσε την αναμέτρηση με τους Στεργιούδα, Τσουρέλα, Αλαβάντα, Μπανιώτη, Γιούρισιτς, Σκαρτάδο, Βασιλάκο, Πίττα, Σίγγα, Πάπριτσα, Ορφανό. 

Η ομάδα προπονήθηκε την ημέρα του αγώνα (18/9), στο γήπεδο που βρισκόταν δίπλα στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει, ενώ δεν έλειψαν και οι δηλώσεις εκ μέρους τόσο του προπονητή μας, όσο και των Καλαφάτη – Κούδα. 

Βάλτερ Σκότσικ: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι από αγωνιστικής και ψυχολογικής πλευράς. Θα χρησιμοποιήσω τον Βασιλάκο αντί του Αλεξανδρίδη, γιατί θέλω έναν χαφ που να δίνει ρυθμό». 

Πέτρος Καλαφάτης: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε ελπίδες για τη ρεβάνς». 

Γιώργος Κούδας: «Αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε». 

Μπανιόλι (προπονητής της Βερόνα): «Οι Έλληνες έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς. Παίζουν καλά αλλά δεν μπορούν να φτάσουν εύκολα στο γκολ». 

Τα 42.000 εισιτήρια του αγώνα είχαν γίνει καπνός, ενώ στις εξέδρες του Μπεντεγκόντι αναμενόταν 3.000 και πλέον οπαδοί του Δικεφάλου, που ταξίδευσαν εκεί τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από άλλες περιοχές της Ευρώπης. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4