Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Σεπτεμβρίου 2019

"Χρειάζεται μεγάλη προσοχή ο ΠΑΟΚ" (1988)

Σαν σήμερα στις 4/9/1988, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που πλησίαζαν...

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

"Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή μέσα στην έδρα της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το πάθημά μας από την Τουλούζ πριν δύο χρόνια! 
Τότε είχαμε θεωρήσει ιδιαίτερα εύκολη τη γαλλική ομάδα, με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε. Στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, αφού όλες οι ομάδες που μετέχουν στον θεσμό αυτό έχουν πρωταγωνιστήσει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα." 

Και συνέχισε λέγοντας: "Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί. Με λίγα λόγια ξέρουν να βοηθούν τις ομάδες τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον πιστεύω ότι αν θέλουμε να ελπίζουμε σε πρόκριση, πρέπει να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. 
Εξάλλου το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανέβει πολύ! Θα θυμίσω τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τον Παναθηναϊκό, κάτι που κανείς δεν το περίμενε." 

Όπως έγινε γνωστό, η Νάπολι στο ματς της 7ης Σεπτεμβρίου στο Σαν Πάολο, θα εγκαινίαζε το γήπεδό της για εκείνη τη σεζόν, καθώς ως τότε έπαιζε στο γήπεδο της Αβελίνο... 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4