Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Σεπτεμβρίου 2019

Ήττα σοκ από την Καλλιθέα στην Τούμπα (2002)


Σαν σήμερα στις 14/9/2002, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Καλλιθέα, σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2002-2003...


Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα με 2-3, πληρώνοντας ακριβά τα κενά που παρουσίασε η άμυνα.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 16' ο Γκέκας, για να ισοφαρίσει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γεωργιάδης, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Φρούσος.

Στο 66' η Καλλιθέα πήρε νέο προβάδισμα στο σκορ με τον Τάτση, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε πολλά μέτρα στο γήπεδο για να φτάσει στην ισοφάριση, δεν τα κατάφερε και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, στο 89' ο Γκέκας σημείωσε το 1-3.

Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες μας ήταν να μειώσουν στο 93' με τον Γεωργιάδη, μετά από ασίστ του Μάρκου.

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, μετά το σφύριγμα της λήξης υπήρξαν εντονότατες διαμαρτυρίες του κόσμου προς τη διοίκηση της ομάδας, για τη εικόνα που παρουσίασε!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Μάινταν, Χασιώτης (68' Φοφανά), Κοσμίνσκι (46' Κουτσόπουλος), Κουκιέλκα, Φουτσίνι, Καφές (75' Γιασουμή), Κούτσης, Μάρκος, Γεωργιάδης, Φρούσος, Οκκάς.

Καλλιθέα: Στρακόσια, Δημητρίου, Γόγολος, Μπασκάκης, Κόλα (68' Ντραγκίσεβιτς), Σαββίδης, Τάτσης, Τσαλίκης, Τσιμπλίδης (85' Αγγελόπουλος), Κυριάκος (75' Γκεργκίεφ), Γκέκας.

Δείτε στο video που ακολουθεί τις δηλώσεις των δύο τεχνικών, καθώς και των Κούτση - Δημητρίου - Καρβάλιαλ (προπονητής Λεϊσόες)

* Τη σεζόν 2002-2003, ο Δικέφαλος παρά τα πολλά του προβλήματα, τερμάτισε 4ος, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ κατέκτησε και το τέταρτο Κύπελλο της ιστορίας του! Συγκέντρωσε 53 βαθμούς, με 16 νίκες - 5 ισοπαλίες - 9 ήττες, με τέρματα 59-38

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε όλη τη χρονιά 2002-2003 ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως άλλωστε συνέβη και την επόμενη, 2003-2004!


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4