Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Διαβάστε τι έχει καταγραφεί "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" για την αγαπημένη μας ομάδα (Ενημερώνεται Καθημερινά)

05 Σεπτεμβρίου 2019

"Πέταξε" στην Ιταλία για το ματς με τη Νάπολι (1988)

Σαν σήμερα στις 5/9/1988, ο ΠΑΟΚ "πέταξε" για τη Ρώμη και στη συνέχεια ταξίδεψε για τη Νάπολι, εκεί όπου στις 7/9 θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ...

Την αποστολή υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος δύο μέρες νωρίτερα είδε την ιταλική ομάδα να αντιμετωπίζει σαν γηπεδούχος στο Αβελίνο, την Μπολόνια, την οποία είχε κερδίσει δύσκολα με 1-0. 

Η Νάπολι πάντως δεν «τρόμαξε» σε καμιά περίπτωση τον Σταύρο Σαράφη, ο οποίος σχολιάζοντας την αγωνιστική εικόνα της, τόνισε πως το αποτέλεσμα του μεταξύ μας αγώνα θα εξαρτηθεί από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ κατέλυσε στο "Καστέλ Μάρε", μια περιοχή 30 χιλιόμετρα από τη Νάπολι, με τους παίκτες να προπονούνται σαν σήμερα 5/9 σε γήπεδο της περιροχής και την επόμενη μέρα στο Σαν Πάολο. 

Μοναδικό πρόβλημα που απασχολούσε τον Ρίνους Ίσραελ, ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Μαλιούφα στο ματς με την Προοδευτική, με τον παίκτη μας πάντως να δίνει τελικά κανονικά το παρόν στο ματς με τη Νάπολι. 

Share:

Translate

Follow by Email

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 3.900!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 3.900...

Follow by Email

Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4