Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Σεπτεμβρίου 2019

"Πέταξε" στην Ιταλία για το ματς με τη Νάπολι (1988)

Σαν σήμερα στις 5/9/1988, ο ΠΑΟΚ "πέταξε" για τη Ρώμη και στη συνέχεια ταξίδεψε για τη Νάπολι, εκεί όπου στις 7/9 θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ...

Την αποστολή υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος δύο μέρες νωρίτερα είδε την ιταλική ομάδα να αντιμετωπίζει σαν γηπεδούχος στο Αβελίνο, την Μπολόνια, την οποία είχε κερδίσει δύσκολα με 1-0.
Η Νάπολι πάντως δεν «τρόμαξε» σε καμιά περίπτωση τον Σταύρο Σαράφη, ο οποίος σχολιάζοντας την αγωνιστική εικόνα της, τόνισε πως το αποτέλεσμα του μεταξύ μας αγώνα θα εξαρτηθεί από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ κατέλυσε στο "Καστέλ Μάρε", μια περιοχή 30 χιλιόμετρα από τη Νάπολι, με τους παίκτες να προπονούνται σαν σήμερα 5/9 σε γήπεδο της περιοχής και την επόμενη μέρα στο Σαν Πάολο.
Μοναδικό πρόβλημα που απασχολούσε τον Ρίνους Ίσραελ, ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Μαλιούφα στο ματς με την Προοδευτική, με τον παίκτη μας πάντως να δίνει τελικά κανονικά το παρόν στο ματς με τη Νάπολι.

Ο Ίσραελ πήρε στην αποστολή τους: Γκιτσιούδη, Τερζή, Καραγεωργίου, Μαυρέα, Μαλιούφα, Μήτογλου, Τσουρέλα, Λαγωνίδη, Σκαρτάδο, Φερνάντο Λεοντιάδη, Σίγγα, Μπορμπόκη, Σμολ, Αλεξανδρίδη, Καρασαββίδη, Ιορδανίδη.

Εκ μέρους της διοίκησης ταξίδεψαν στον ιταλικό νότο οι: Δεδέογλου (πρόεδρος), Πανελούδης (εκπρόσωπος στην ΕΠΑΕ) και ο Βασίλης Σεργιανίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4