Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλικό διπλό με ανατροπή στην Πάτρα (1982)

Σαν σήμερα στις 5/9/1982, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι την Παναχαϊκή, την οποία κέρδισε με 1-2 έχοντας κορυφαίο παίκτη του τον Τάκη Παντέλη...

Ο Δικέφαλος με τον Χάινς Χέερ στον πάγκο του, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4', όταν Παπαγιαννόπουλος βρήκε τον Δρακόπουλο, αυτός σέντραρε και ο Μπόνιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 11' ο Κίζας πρόλαβε την τελευταία στιγμή και ανέκοψε τον Βασιλάκο για να γίνει τέσσερα λεπτά αργότερα το 1-1. Ο Κούδας βρήκε τον Ψαρρά, οι αμυντικοί αδράνησαν νομίζοντας πως ο παίκτης μας ήταν σε θέση οφ σάιντ, ο Ψαρράς σέντραρε από τα δεξιά και ο Πέλλιος από κοντά ισοφάρισε.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Παντέλης είχε κατεβάσει ρολά και σταμάτησε τις προσπάθειες του Δρακόπουλου στο 1', 19', 36' και 41'.

Στο 75' ο Κούδας πάσαρε στον Γκουερίνο που με ένα φοβερό σουτ άφησε άγαλμα τον Μητσέα, χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ τη φιλική νίκη.

Κορυφαίοι από τον Δικέφαλο οι Κούδας (εκπληκτικό παιχνίδι), Παντέλης, Αλαβάντας, Γεωργόπουλος και από την πολύ καλή Παναχαϊκή (κυρίως στο α' ημίχρονο) οι Δρακόπουλος, Μπόνιτς, Κωστόπουλος, Σπανοσωτηρόπουλος.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή: Μητσέας, Βασιλόπουλος, Σπανοσωτηρόπουλος, Κίζας, Καπουσούζης, Νταλάκας, Φιλιππόπουλος (57' Πατρώνης), Παπαγιαννόπουλος (67' Γεωργακόπουλος), Κωστόπουλος (51' Ζήκος), Δρακόπουλος (83' Τσαμπάς), Μπόνιτς.

ΠΑΟΚ: Παντέλης (46' Φούρτουλα), Ψαρράς, Αλαβάντας, Ιωσηφίδης, Πέλλιος (46' Αποστολίδης), Δαμανάκης (46' Γκουερίνο), Τρίμχολντ, Γεωργόπουλος, Βασιλάκος (46' Δημόπουλος), Κούδας, Κωστίκος.
* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1982-1983
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Τρίμχολντ, Σίγγας, Κωστίκος, Πέλλιος, Παντέλης, Κούδας. Καθιστοί: Βασιλάκος, Ψαρράς, Τσουρέλας, Σκαρτάδος, Αλαβάντας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4