Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Σεπτεμβρίου 2019

Κυρίαρχος στο φιλικό με Απόλλωνα Λεμεσού (1977)

Σαν σήμερα στις 7/9/1977, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο τελευταίο παιχνίδι της προετοιμασίας του, ενόψει της σεζόν 1977-1978...

Ο Δικέφαλος με τον Μπίλι Μπίγκαμ στον πάγκο του, επικράτησε εύκολα με 4-0, με τον Βορειο-Ιρλανδό τεχνικό της 0μάδας να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ, στα ως τότε φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας! 

Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Φουντουκίδης, για να γίνει το 2-0 από τον Κερμανίδη στο 35' , σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν σ\ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. 

Στο 51' ο Κερμανίδης και πάλι σημείωσε το 3-0, για να έρθει στο 64' ο Γκουερίνο να διαμορφώσει το τελικό 4-0, ευστοχώντας από τα 11 μέτρα στο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ. 

Κορυφαίοι από τον Δικέφαλο οι Φουντουκίδης, Κερμανίδης, Ρούσσος και από τον μαχητικό Απόλλωνα Λεμεσού οι Κακούλης, Ιωάννου, Αγιομαμίτης. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Φεστέρης, Βούλγαρης, Φουντουκίδης, Παναγιωτίδης (46' Γούναρης), Καπουσούζης (63' Πέλλιος), Παθιακάκης, Κερμανίδης, Μίχης, Αποστολίδης, Κουτσουράς (46' Ρούσσος), Γκουερίνο. 

Απόλλων Λεμεσού: Μιλτιάδης, Γενάρης, Κυριακίδης (79' Κυριακού), Βασιλείου, Αγιομαμίτης, Μωράρης, Κακούλης, Γιολίτης (63' Χριστοδούλου), Γεωργίου (63' Στυλιανού), Ντίνου (63' Σχίζας), Ιωάννου. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4