Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Σεπτεμβρίου 2019

Αποδοκιμασίες παρά τη φιλική νίκη (1967)

Σαν σήμερα στις 24/9/1967, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Ηρακλή, τον οποίον νίκησε με 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Λάζος και Χαραλαμπίδης...

Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Πάγκαλο στον πάγκο του, μπροστά σε 5.000 θεατές (3.337 τα εισιτήρια – 64.140 δραχμές οι εισπράξεις) ξεκίνησε απογοητευτικά την αναμέτρηση (όπως και ο συμπολίτης), με τον κόσμο να διαμαρτύρεται με συνθήματα, ζητώντας από τους παίκτες να παίξουν μπάλα! 

Μόνο ο πυρήνας οπαδών της Νεάπολης προσπαθούσε με χειροκροτήματα και συνθήματα να ξυπνήσει το φιλότιμο των παικτών, οι οποίοι νόμιζε κανείς πως κάνουν ... προπόνηση! 

Το σκορ άνοιξε στο 28΄ο Λάζος για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Χαραλαμπίδης με ωραία κεφαλιά στο 66', μετά από σέντρα του Νικολαΐδη. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Περπερίδης, ενώ για διακριθέντες παίκτες, ούτε λόγος! Άπαντες απογοήτευσαν και η δυσαρέσκεια στις κερκίδες ήταν μεγάλη, καθώς με τέτοιες εμφανίσεις ο κόσμος απομακρυνόταν από τα γήπεδα! 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης, Μακρής, Τάτσης (Βασιλειάδης), Φουντουκίδης, Θεοφανίδης, Νικολαΐδης, Μουρατίδης (Γιακουμής), Αφεντουλίδης (Λέανδρος), Παπαχριστούδης (Χαραλαμπίδης), Σαράφης, Λάζος.

Ηρακλής: Γαβρηγιώργος, Ντάφλος, Φλώρος, Θεοδοσιάδης, Χαλιαμπάλιας (Μπατάκης), Μαναβίδης, Κωνσταντινίδης, Καλλιοτζής (Σακαλίδης), Μαρτόπουλος, Φυτίλης, Καφετζής.

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1967-1968.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4