Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα ημίχρονο ήταν υπεραρκετό (1966)

Σαν σήμερα στις 11/9/1966, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα την ομάδα της Νέαπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 1966-1967...

Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Πάγκαλο στον πάγκο του, πήρε μια εύκολη νίκη επικρατώντας με 5-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Λέανδρος (2), Κοντογιώργος (2) και Γιακουμής. 

Η απόδοση των παικτών μας ήταν εξαιρετική στο πρώτο 45λεπτο, όταν και σημειώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Γιακουμής, για να γίνει τρία λεπτά αργότερα το 2-0 από τον Λέανδρο. 

Στο 37' ο Κοντογιώργος σημείωσε το 3-0 και στο 40' ο Λέανδρος το 4-0, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. 

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 57' από τον Κοντογιώργο, με τον τερματοφύλακα Πίρτσο των φιλοξενούμενων, να είναι ο καλύτερος παίκτης της Νεάπολης καθώς αποσόβησε περισσότερα τέρματα σε βάρος της ομάδας του! 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης (Σαββουλίδης), Μήτρακας, Μουρατίδης, Μακρής (Ασλανίδης), Τοάτσης, Νικολαΐδης (Μαχαιράς), Βασιλειάδης, Γιακουμής, Λέανδρος, Κοντογιώργος, Αφεντουλίδης (Μπογιατζής).

Νεάπολη: Πίρτσος, Κωνσταντινίδης, Χαμαλίδης, Τασσόπουλος, Παπαδημητρίου, Γούναρης. Τζώγας, Λαγογιάννης, Παπαδόπουλος, Ζαφειρίδης, Μιζαρλής, Θεοφανίδης, Μπατατζής, Καρολίδης.

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1966-1967.
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Τάτσης, Σαβουλίδης, Μουρατίδης, Φουντουκίδης, Βασιλειάδης, Θεοφανίδης. Καθιστοί: Λέανδρος, Κοντογιώργος, Γιακουμής, Νικολαΐδης, Αφεντουλίδης. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4