Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Σεπτεμβρίου 2019

Ήττα στην πρόβα τζενεράλε (1964)

Σαν σήμερα στις 23/9/1964, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Αθήνα την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 1964-1965...

Ο Δικέφαλος με τον Ούγγρο τεχνικό τεχνικό Γκεόργκι Μπαμπολτσάι στον πάγκο του τέσσερις μέρες πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, γνώρισε την ήττα με 2-0. 
Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες τους, καθώς στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές. 

Το σκορ άνοιξε στο 26' ο Νεστορίδης (εικόνα που ακολουθεί) μετά από συνδυασμό του με τον Θεοφανίδη, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 στο 85' με τον Βεντούρη. 
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Μουσελεμίδης, Νικολαΐδης, Λιτόπουλος, Κοντογιώργος, Λέανδρος 

Οι συνθέσεις (α' ημίχρονο): 

ΑΕΚ: Σεραφείδης, Κεφαλίδης, Ιορδάνου, Σοφιανίδης, Μπαλόπουλος, Σκευοφύλακας, Σταματιάδης, Νεστορίδης, Τασσίνος (8' Θεοφανίδης), Πετρίδης, Πομώνης.

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης, Δούκας, Λιτόπουλος, Βαλτσάνης, Νίνης, Νικολαΐδης, Ραπτόπουλος, Κούδας, Γιακουμής, Πληγουράς, Λέανδρος.

Οι συνθέσεις (β' ημίχρονο):

ΑΕΚ: Μανιατέας, Κανελλόπουλος, Παπαποστόλου, Βερνέζης, Φρογουδάκης, Καραφέσκος, Βασιλειάδης, Σιμιγδαλάς, Θεοφανίδης, Κυρμιζάς, Βεντούρης.

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης, Μαμόπουλος, Λιτόπουλος (60' Νίνης), Βαλτσάνης, Ασίκης, Ραπτόπουλος, Κιουλπεκίδης, Γιακουμής, Μουρατίδης, Πληγουράς, Κοντογιώργος.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4