Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική ισοπαλία με τον Ηρακλή (1950)

Σαν σήμερα στις 24/9/1950, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Πανεπιστημίου τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1...

Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βίλλυ Σέβτσικ στον πάγκο του, σε μια αναμέτρηση που ναι μεν ήταν φιλική αλλά στην πραγματικότητα κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5'. 

Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Παπαδάκη (συνωνυμία με τον τεράστιο Λευτέρη Παπαδάκη του ΠΑΟΚ), την οποία αξιοποίησε ο Καριπίδης νικώντας τον Τσαβδαρίδη και ανοίγοντας το σκορ. 

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 44' με τον Χατζηαντωνίου, με το σκορ να μην αλλάζει στην επανάληψη, μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Γκικόπουλο. 

Αναφορικά με τη γενική εικόνα του αγώνα, ο Ηρακλής είχε την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο και ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. 

Οι συνθέσεις: 

Ηρακλής: Καραπατής, Καρατζήλος (Τσαγάνας), Παράσχος, Τσαλδάρης (Λέκκας), Σιδηρόπουλος, Σαχίνης (Νικολάου), Ζαχαριάδης, Χατζηιωαννίδης, Σεραφείδης, Καριπίδης (Γαβριηλίδης), Παπαδάκης.

ΠΑΟΚ: Τσαβδαρίδης, Πατάκας, Καραλής, Μουρατίδης, Ψωμάς, Εμμανουηλίδης, Βασιλειάδης, Τζίνόπουλος, Παπαδάκης, Χατζηαντωνίου.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4