Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Σεπτεμβρίου 2019

Τον ισοπέδωσε μέσα σε ένα ημίχρονο (1935)

Σαν σήμερα στις 29/9/1935, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο γήπεδο του Ηρακλή, τον συμπολίτη Άρη, σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο του τουρνουά της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης ...

Ο Δικέφαλος ήταν κυριολεκτικά καταιγιστικός στον πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 5-0 (!), έχοντας διαλύσει τον υπερόπτη αντίπαλό του, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών του! 

Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Βαφειάδης, για να έρθει ο Κοντόπουλος στο 32' να διπλασιάσει τα γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Καλογιάννης στο 34' και στο 37' φρόντισε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-0, για να διαμορφώσει το 5-0 ο Βαφειάδης στο 41'. 

Στην επανάληψη οι παίκτες μας κατέβασαν ταχύτητα, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να σκοράρουν με τους Αγγελάκη στο 54' και Κίτσο στο 59', συμμαζεύοντας κάπως την συντριβή! 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σωτηριάδης, Μοσχίδης, Βατίκης, Ανδρεάδης, Μποσταντζόγλου, Βασιλειάδης, Κοντόπουλος, Καλογιάννης, Γεωργίου, Κοσμίδης, Βαφειάδης.

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνεται μια ... δωδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1936-1937, πριν από κάποιο φιλικό κατά το διάστημα της προετοιμασίας. 

Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Κοντόπουλος Απ., Μποσταντζόγλου, Κοσμίδης, Τσαντάς (Πρόεδρος), Κοντόπουλος Π. (έφορος), Καλογιάννης, Γεωργίου. Καθιστοί: Τακατσόγλου, Πανίδης, Ζακαπίδας, Σωτηριάδης, Ηλιόπουλος, Βατίκης, Μοσχίδης.

* Εκτός των Τακατσόγλου και Ζακαπίδα, οι υπόλοιποι ανήκαν και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ την προηγούμενη χρονιά (1935-1936).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4