Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Αυγούστου 2019

Εντυπωσίασε σε φιλικό διπλό στο Καραϊσκάκης (1972)


Σαν σήμερα στις 31/8/1972, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τον Ολυμπιακό και επικράτησε με 1-2 μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση...


Ο Δικέφαλος με τον Λες Σάνον στον πάγκο του, μπροστά σε 25.000 θεατές, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40', όταν ο διαιτητής Λεβογιάννης ανακάλυψε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε κανονικότατο μαρκάρισμα του Χατζηαντωνίου στον Παπαδημητρίου.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών μας, η απόφαση του ρέφερι δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0, με τον Παπαδημητρίου να νικάει τον Στέφα από τα 11 μέτρα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Λάζος έβγαλε τον Παρίδη τετ α τετ με τον Κελεσίδη και ο δαιμόνιος εξτρέμ του ΠΑΟΚ με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε.

Στο 59' η ανατροπή ολοκληρώθηκε! Ο Ασλανίδης κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο ίδιος και ο Βουζουνεράκης με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ως το σφύριγμα της λήξης, η αναμέτρηση ήταν ένας μονόλογος του ΠΑΟΚ και αν οι παίκτες μας ήταν πιο προσεκτικοί το σκορ θα ανέβαινε σε ψηλότερα επίπεδα, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αδύνατον να παρακολουθήσουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού μας!

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Μπέλλης, Παρίδης, Στέφας, Ασλανίδης, Βουζουνεράκης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Γιούτσος, Δεληκάρης, Βιέρα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός:
Κελεσίδης, Βασιλόπουλος, Γκαϊτατζής, Βιέρα (66' Παππάς), Κουρέας, Σιώκος, Γιούτσος, Λοσάντα (66' Παμπουλής), Τριαντάφυλλος (46' Αργυρούδης), Παπαδημητρίου, Δεληκάρης.

ΠΑΟΚ: Στέφας, Χατζηαντωνίου, Ιωσηφίδης, Μπέλλης, Παπαδόπουλος, Λάζος, Παράσχος, Ασλανίδης, Παρίδης, Βουζουνεράκης, Μαντζουράκης.

* Παρών στο γήπεδο ήταν και ο τεχνικός της Ραπίντ (Λόζεκ), ο οποίος πήγε να δει τον ΠΑΟΚ, καθότι οι δύο ομάδες θα αγωνιζόταν στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης. Ο Λόζεκ μετά το ματς δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον τρόπο παιχνιδιού του Δικεφάλου.

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνονται οι Μπέλλης και Λάζος σε μια προσπάθειά τους.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4