Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Αυγούστου 2019

Φιλική ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή (1980)

Σαν σήμερα στις 31/8/1980, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι, την Παναχαϊκή στην Πάτρα και γνώρισε την ήττα με 3-1...
 
Ο Δικέφαλος με τον Γκιούλα Λόραντ στον πάγκο του, στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της περιόδου 1980-1981, παρουσιάστηκε στο ματς με σημαντικές απουσίες, αλλά και εμφανή τα σημάδια κόπωσης από την προετοιμασία.

Η γραμμή μας που λειτούργησε καλύτερα στο ματς ήταν η μεσαία, με τον Κούδα να ήταν αυτός που εντυπωσίασε με τον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά δυστυχώς ήταν μόνος του!

Το σκορ άνοιξε στο 3' ο Κερμανίδης, αλλά η Παναχαϊκή ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Δαβουρλή!

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν σε άλλα δύο τέρματα με τον Σπεντζόπουλο στο 75' και 86'.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κούδας, Αλαβάντας, Σάλαμον, Κερμανίδης και από την Παναχαϊκή οι Νταλάκας, Δαβουρλής, Σπεντζόπουλος.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή:
Παπαδόπουλος, Παπαλάμπρου (67' Πατρώνης), Παπαγιαννόπουλος, Αποστολίδης, Κίζας, Ψαρράς, Σταματόπουλος (67' Σπανοσωτηρόπουλος), Νταλάκας, Σπεντζόπουλος, Δαβουρλής, Βάγκνερ (41' Χαρδαλιάς).
 
ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Γούναρης, Σάλαμον, Ιωσηφίδης, Αλαβάντας, Κερμανίδης, Σαράφης (46΄Τριανταφυλλίδης), Σίγγας, Κούδας (71' Δημόπουλος), Αλεξανδρίδης (46' Βασιλάκος).

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1980-1981
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Κούδας, Φούρτουλα, Σάλαμον, Κωστίκος, Κερμανίδης, Πέλλιος. Καθιστοί: Ιωσηφίδης, Δαμανάκης, Βασιλάκος, Τριανταφυλλίδης, Σαράφης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4