Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Ιουλίου 2019

Κατ' αρχήν συμφωνία με τον Ισαακίδη (1975)

Σαν σήμερα στις 3/7/1975, στις αθλητικές εφημερίδες της εποχής κυριαρχούσε η είδηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Ισαακίδη ...

Ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και αυτής του Δικεφάλου, είχε επέλθει προφορική συμφωνία και μάλιστα η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα, είχε καταθέσει 2.500.000 δραχμές στο όνομα του Ισαακίδη!

Ο τότε έφορος του ΠΑΟΚ (Τασκονίδης) και ο θείος του παίκτη (Θεοδωρίδης), πήγαν στη Σόφια και συναντήθηκαν με τον ομογενή ποδοσφαιριστή που ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας!

Ο έφορος του ΠΑΟΚ παρέμεινε και τις επόμενες μέρες δίπλα στον παίκτη, βοηθώντας να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο, μέχρι να διευθετηθεί οριστικά η μεταγραφή.

Εκείνες τις μέρες, ο Ισαακίδης είχε αρνηθεί την προσφορά του Παναθηναϊκού, για το ύψος της οποίας έδειξε δυσπιστία, προτιμώντας τη χαμηλότερη αλλά πιο φερέγγυα που του έκανε ο ΠΑΟΚ!

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ξεκινούσε στην Ελλάδα τις ενέργειες για τον επαναπατρισμό του ποδοσφαιριστή, με την υπόθεση να δείχνει πως είναι σε καλό δρόμο για την τελική συμφωνία.

Ο Ισαακίδης, όπως θα δούμε στις επόμενες μέρες, τελικά δεν έγινε κάτοικος Τούμπα, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να μπει στην ομάδα που τη σεζόν 1975-1976 σήκωσε τον τίτλο, να αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ και να διεκδικήσει τις σεζόν 1976-1977 και 1977-1978 το νταμπλ...

Η μοίρα είχε στο πρόγραμμα για αυτόν να μείνει στην αφάνεια που παρείχε η ομάδα των συμπολιτών εκείνη την εποχή!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4