Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Ιουλίου 2019

Ισόπαλος σε φιλικό με την Βατενσάιντ (1982)


Σαν σήμερα στις 27/7/1982, ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην (τότε) Δυτική Γερμανία, αντιμετωπίζοντας την Βατενσάιντ, μια δυνατή ομάδα της β' κατηγορίας...


Ο Δικέφαλος με τον Χάινς Χέερ στον πάγκο του αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1, σε μια αναμέτρηση από την οποία το ευχάριστο που προέκυψε ήταν η πολύ καλή παρουσία του Τρίμχολντ, ενώ το δυσάρεστο ο τραυματισμός του Γκουερίνο στο 80'.

Ο Νέτο τραυματίστηκε μετά από αντιαθλητικό μαρκάρισμα που δέχτηκε και αποχώρησε από το γήπεδο σε φορείο (!), με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για σοβαρό μυικό τραυματισμό εξαιτίας χτυπήματος, που δεν θα του επέτρεπε να ακουμπήσει μπάλα για 15 μέρες!

Όσον αφορά τον Τρίμχολντ ξεχώρισε για τον τρόπο που αγωνίστηκε, καθώς ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, δυνατός, πεισματάρης και εντυπωσίασε όσους είδαν το παιχνίδι με την Βατενσάιντ.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 25' με τον Τρίμχολντ και ισοφαρίστηκε στο 38' με πέναλτι που υπέδειξε ο ρέφερι της αναμέτρησης, μετά από υπόδειξη του βοηθού και ενώ αρχικά είχε σημειώσει φάουλ λίγα εκατοστά έξω από τη μεγάλη μας περιοχή!

Οκτώ λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, ενώ στο 45' κακώς ακυρώθηκε γκολ του Κωστίκου, με υπόδειξη του βοηθού (οφ σάιντ).

Γενικά η διαιτησία ήταν απροκάλυπτα εχθρική για τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα σε ουκ ολίγες περιπτώσεις οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και οι 1.500 οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, να διαμαρτυρηθούν έντονα!

Δεν πέρασε απαρατήρητο το σκληρό παιχνίδι των παικτών της γερμανικής ομάδας, καθώς σε πολλές περιπτώσεις άγγιξε τα όρια του αντιαθλητικού και λίγο έλειψε να τιναχτεί το ματς στον αέρα!

Ο Χέερ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, εκτός από τους Φούρτουλα και Αλαβάντα. Ο τελευταίος θεωρήθηκε κουρασμένος και αποφασίστηκε να ξεκουραστεί.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παντέλης, Γκουερίνο (80' Σκαρτάδος), Αποστολίδης, Ιωσηφίδης, Σίγγας, Δαμανάκης, Τρίμχολντ, Γεωργόπουλος (46' Ψαρράς), Δημόπουλος (78' Αποστόλου), Κούδας (46' Βασιλάκος), Κωστίκος.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4