Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Ιουλίου 2019

Φιλικό στην Επανομή για καλό σκοπό (1974)

Σαν σήμερα στις 14/7/1974, «ομάδα του ΠΑΟΚ» αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Επανομή, την τοπική Αναγέννηση, επικρατώντας με 2-3 ...

Γράψαμε πιο πάνω «ομάδα του ΠΑΟΚ», καθώς την ίδια μέρα, μια άλλη ομάδα του Δικεφάλου, αγωνιζόταν στην Τούμπα με αντίπαλο την Καβάλα για την 4η αγωνιστική του θερινού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Ο σκοπός του φιλικού παιχνιδιού ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα από τις εισπράξεις του αγώνα, τα οποία θα δινόταν υπέρ της ανέγερσης ναού, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σταύρου Σαράφη!

Οι παίκτες που έδωσαν το παρόν στη φιλική αυτή αναμέτρηση, διέκοψαν προσωρινά τις διακοπές τους στα τουριστικά θέρετρα της ... εποχής και έτσι βρέθηκαν στην Επανομή για να συμμετάσχουν παιχνίδι.
Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-3, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Γκουερίνο (πρώτη εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει συμφωνήσει ακόμη με τον σύλλογο). Στο σκορ προηγήθηκε η Επανομή για να ισοφαρίσει στη συνέχεια ο Γκουερίνο.

Η τοπική ομάδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, όμως ο ΠΑΟΚ χάρη σε τέρματα των Ασλανίδη και Σαράφη έφτασε τελικά στην ανατροπή, επικρατώντας με 2-3. 

Με τον ΠΑΟΚ εκτός του Γκουερίνο έπαιξε και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Αιμίλιο Κόστα, ενώ οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν 25 ποδοσφαιριστές!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κόστα, Ιωσηφίδης, Μακρής, Παπαδόπουλος, Γούναρης, Αποστολίδης, Μουρατίδης, Τερζανίδης, Γκουερίνο, Ασλανίδης, Σαράφης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4