Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Μαΐου 2019

Νίκη με ΟΦΗ, στο φινάλε της σεζόν (2007)

Σαν σήμερα στις 13/5/2007, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον ΟΦΗ, σε παιχνίδι της 30ής -και τελευταίας- αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 8.000 θεατές (5.721 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 59' ο Χριστοδουλόπουλος με δυνατή κεφαλιά.

Η φάση ξεκίνησε από εξαιρετική σέντρα του Μελίσση από τα δεξιά και άψογη εκτέλεση του σκόρερ, που με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Σηφάκη.

Νωρίτερα, αλλά και στα εναπομείναντα λεπτά, οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τον ΠΑΟΚ πάντως να έχει τη μερίδα του λέοντος σε αυτές!

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο ΟΦΗ κυνηγούσαν την έξοδό τους στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όμως η νίκη του Πανιωνίου επί της ... ΑΕΚ, έδωσε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης το ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς στα μεταξύ μας παιχνίδι είχε καλύτερα αποτελέσματα!

ΠΑΟΚ και Πανιώνιος συγκέντρωσαν τελικά από 45 βαθμούς, με την αθηναϊκή ομάδα να έχει στα μεταξύ μας παιχνίδια, μια νίκη και μια ισοπαλία.
 
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Γκονζάλες, Μπαλάφας, Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Γεωργιάδης, Ζαγοράκης (60' Ίντιο), Μουμίν (46' Τόργκελε), Χριστοδουλόπουλος (77' Γιασεμάκης), Μίετσελ, Βαγγελής.

ΟΦΗ: Σηφάκης, Νανγκουέιρα, Μπελεβώνης, Πίτσος, Ντρούλιτς, Νουαφόρ, Ισά, Ρουμπάκης (72' Πλούσης), Σφακιανάκης (89' Εντνίλσον), Κωνσταντινίδης, Σίμιτς.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παράσχος, μιλώντας μετά το παιχνίδι ανέφερε:

 
"Για μας η χρονιά δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, παρόλο που μπορέσαμε και κερδίσαμε με πολύ μεγάλη δυσκολία σήμερα. Δυστυχώς τα άλλα αποτελέσματα δεν ήταν ευνοϊκά για μας και έτσι μείναμε εκτός Ευρώπης! Αν θέλουμε να σταθούμε λίγο στο παιχνίδι, μπορώ να πω ότι παρά τον αφόρητο καύσωνα τον οποίον είχαμε, έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο.

Εύχομαι η επόμενη χρονιά να μη μας βρει με αυτά τα προβλήματα τα οποία έζησα αυτό το τετράμηνο που είμαι κοντά στην ομάδα, να βρεθεί επειγόντως μια διοικητική ηρεμία και μία λύση, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να γίνει ο μεγάλος ΠΑΟΚ τον οποίον ήξερε ο φίλαθλος κόσμος"
Λάμπρος Βαγγελής: "Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα και πλέον κοιτάμε μπροστά! Σίγουρα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα, έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ που δε βγήκαμε στην Ευρώπη"
Γιώργος Γεωργιάδης: "Ο Πανιώνιος στον δεύτερο γύρο κέρδισε αρκετά παιχνίδια και εφόσον βγήκε, στην Ευρώπη, πιστεύω πως βγήκε δίκαια! Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και ο κόσμος να πάρει όραμα για την ομάδα, ώστε να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ, πιο μεγάλο!"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Με τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος θα θέλαμε:

1. Να συγχαρούμε την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας μας για τον τίμιο αγώνα τους καθ' όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στην τελευταία αγωνιστική.

2. Να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για τους εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφορικά με την αγωνιστική τους προσέγγιση στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

3. Να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για το κατά πόσο η Super League βελτίωσε ή όχι τις συνθήκες και την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος.

4. Τέλος, ευχόμαστε καλή επιτυχία στους εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνονται οι Ζαγοράκης – Χριστοδουλόπουλος να πανηγυρίζουν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ...

Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4