Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Μαΐου 2019

Φιλικό ξεμούδιασμα ενόψει Ολυμπιακού (1965)

Σαν σήμερα στις 30/5/1965, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα σε φιλικό παιχνίδι τον Μέγα Αλέξανδρο και ενώ το Πρωτάθλημα της περιόδου 1964-1965 ήταν σε πλήρη εξέλιξη ...

Ο Δικέφαλος με τον Ούγγρο τεχνικό Γκεόργκι Μπαμπολτσάι στον πάγκο του, πήρε τη νίκη επικρατώντας με 3-0, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό που ακολουθούσε στις 6/6/1965.

Η ομάδα προερχόταν από εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1 στις 16/5/1965) και εκείνο το κυριακάτικο πρωινό σαν σήμερα 30/5/1965, περίπου 7οο θεατές ανηφόρισαν στην Τούμπα για να δουν το ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, όταν και αγωνιζόμενος με τη βασική του ενδεκάδα πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματά του, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο πρόβαλε σθεναρή αντίσταση.

Η αρχή έγινε στο 28' με τον Χαραλαμπίδη που με κοντινό δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και ακολούθησε το 2-0 στο 45' από τον Κούλη Αποστολίδη.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 71' από τον Τσιρογιάννη ο οποίος είχε αντικαταστήσει με την έναρξη της επανάληψης τον Λέανδρο...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχαηλίδης (Μήλιος), Μακρής (Τασσόπουλος), Λιτόπουλος, Βαλτσάνης, Γιακουμής (Λεβέντης), Μουρατίδης (Ασίκης), Κούδας (Παπαδόπουλος), Αποστολίδης (Βασιλειάδης), Νικολαΐδης (Πληγουράς), Χαραλαμπίδης, Λέανδρος (Τσιρογιάννης).

Μέγας Αλέξανδρος: Γιαννόπουλος, Χατζόπουλος, Νικολιτόπουλος, Ζαρογιάννης, Κτενίδης (Στίλδας), Ρούπας, Μπουγατσάς, Τσινίδης, Μπακάλης, Παπακωνσταντίνου, Λάζος.

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1964-1965.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4