Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Μαΐου 2019

Φιλική ισοπαλία με την Μπεϊκόζ (1949)

Σαν σήμερα στις 1/5/1949, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο Σιντριβάνι σε φιλικό παιχνίδι την τουρκική ομάδα Μπεϊκόζ, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2...

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες και ήταν το 4ο φιλικό που έδινε η τουρκική ομάδα εκείνο το διάστημα κατά την παραμονή της στη χώρα μας!

Τα αποτελέσματα των αγώνων της:

Ηρακλής – Μπεϊκόζ 1-2
Μέγας Αλέξανδρος – Μπεϊκόζ 2-3
Άρης – Μπεϊκόζ ;
ΠΑΟΚ – Μπεϊκόζ 2-2
Πανιώνιος – Μπεϊκόζ 1-1

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε χωρίς τον Παπαδάκη, η απουσία του οποίου ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, καθώς χάθηκαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, με τους αντικαταστάτες του να μην αποδίδουν ανάλογα.

Το σκορ άνοιξε στο 9' ο Χατζηαντωνίου και με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Γκικόπουλου για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η τουρκική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ανατροπή με τους Φεχρεντίν στο 67' και Δαμπάν στο 78'.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 86' με κεφαλιά του Εμμανουηλίδη μετά από σέντρα του Μιχαηλίδη. Ο τεχνικός του Δικεφάλου πραγματοποίησε πολλές αλλαγές κάνοντας άνω κάτω την ομάδα, όταν θέλησε να αντικαταστήσει τον Κουντή με τον Γκολέμα, πετροβολήθηκε από τους θεατές και αναγκάστηκε να ματαιώσει την αλλαγή!!!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Σαμαράς, Αρβανίτης, Πατάκας, Κουντής, Γκολέμας, Ψωμάς, Εμμανουηλίδης, Μουρατίδης, Μιχαηλίδης, Βασιλειάδης, Χατζηαντωνίου

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Σαμαράς, Αρβανίτης, Πατάκας, Κουντής, Μουρατίδης, Ψωμάς, Κατσαντώνης, Εμμανουηλίδης, Μιχαηλίδης, Βασιλειάδης, Χατζηαντωνίου

Μπεϊκόζ: Σουλεϊμάν, Μεχμέτ, Ολτζάιτο, Φικρί, Χιλμί, Χακί, Αντρίς, Φεχρεντίν, Ενβέρ, Σαμπάν, Μεχμέτ Αλή.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4