Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Μαρτίου 2019

Ήττα με ανατροπή από τον Ηρακλή στην Τούμπα! (1996)

Σαν σήμερα στις 16/3/1996, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ηρακλή σε παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1995-1996 ...

Ο Δικέφαλος με τον Μιχάλη Μπέλλη στον πάγκο του, μπροστά σε 1.500 θεατές (μόλις 994 τα εισιτήρια!), γνώρισε την ήττα με 1-2, αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 35', με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γιουκούδης.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τουρσουνίδη, ο Στολτίδης προσπαθώντας να μαρκάρει τον Γιουκούδη βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Λάτσιος καταλόγισε την παράβαση.

Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα, σε μια αναμέτρηση που δεν είχε πάθος, δεν είχε ένταση και με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και στο 65', μετά από βαθιά μπαλιά του Στολτίδη προς τον Μιρτσέκη, η άμυνά μας έπαιξε ανεπιτυχώς το τεχνικό οφ σάιντ, με αποτέλεσμα ο φορ του Ηρακλή να βγει τετ α τετ με τον Μιχόπουλο και να τον πλασάρει ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 81' μετά από σέντρα του Ανατολάκη, ο Λαγωνίδης (αγωνιζόταν στον Ηρακλή εκείνη τη σεζόν), πρόλαβε τον Βολτέζο και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Γιουκούδης, Καπετανόπουλος (81' Αντώνας), Ζαφειρίου, Βολτέζος, Χάβος (71' Άλεξιτς), Ζαγοράκης (69' Παναγιωτίδης), Αναστασιάδης, Ζουμπούλης, Τουρσουνίδης, Φαν Χαμ.

Ηρακλής: Καλλιγάς, Μπορμπόκης, Ανατολάκης, Παπαδόπουλος Δ., Παύλοβιτς, Λαγωνίδης, Χριστοδούλου, Στολτίδης, Μιρτσέκης (90' Ξενιτόπουλος), Κωνσταντινίδης (88' Ξενίδης), Σακελλαρίδης (46' Κατικαρίδης).

* Τη σεζόν 1995-1996, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 14ος (!), συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς. Είχε 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 13 ήττες, με τέρματα 42-46 και τον κόσμο να πνέει τα μένεα κατά του Βουλινού, ενώ προς το τέλος συσπειρωθήκαμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να αποφύγει τα χειρότερα ...

* Εκείνη τη χρονιά είχαμε τη μεγαλύτερη παρέλαση προπονητών από τον πάγκο μας που ήταν κυριολεκτικά ηλεκτρικός! Ξεκίνησε ο Άρι Χάαν (5 ματς) και ακολούθησαν οι: Σαράφης (6 ματς), Κοκότοβιτς (8 ματς), Μπέλλης (9 ματς), Μπένγκτσον (6 ματς). Μιλάμε για απίστευτη κατάσταση με τους προπονητές να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα!

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 1995-1996.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4