Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Φεβρουαρίου 2019

Εξάσφαιρος ΠΑΟΚ, διέλυσε τον Θερμαϊκό! (1928)

Σαν σήμερα στις 19/2/1928, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο γήπεδο του Ηρακλή τον Θερμαϊκό, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1927-1928...

Ο Δικέφαλος πήρε μια εντυπωσιακή νίκη με το ευρύ 6-0, μπροστά σε αρκετές χιλιάδες θεατών, ανοίγοντας το σκορ λίγα λεπτά μετά το εναρκτήριο λάκτισμα του διαιτητή Δασύλλα. Σκόρερ ο Παντερμαλής με δυνατό κοντινό σουτ.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας τον άνεμο αντίθετο στο πρώτο ημίχρονο, απειλήθηκε με ισοφάριση στο 35', όταν ο Μαλαξόπουλος βρήκε την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, όμως ο Χαλεπλιάν σούταρε άουτ!

Στο επόμενο λεπτό ο Μακαρονόπουλος από κοντά σημείωσε το 2-0, για να ανεβάσει η ομάδα μας κατακόρυφα την απόδοσή της στην επανάληψη σημειώνοντας άλλα τέσσερα  γκολ και να φτάσει στο τελικό 6-0!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Βεντουρέλης, Μαλαξόπουλος, Βλάχου, Ανδρεάδης, Γεωργιάδης, Μακαρονόπουλος, Παντερμαλής, Καβούνης, Τσολακίδης, Λιανόπουλος.

Θερμαϊκός: Μαρκόπουλος, Χαλεπλιάν, Βασιλειάδης, Καραφαντής, Χαραλαμπίδης, Βασιλειάδης Γ., Ιωαννίδης, Γαλανάκης, Σεραφειμίδης, Λαμπριάδης, Όττος.
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1927-1928, τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς. Η ομάδα μέτρησε 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες με τέρματα 28-10.

* Στην αρχική photo διακρίνεται η ομάδα της σεζόν 1927-1928, με σήμα το τετράφυλλο τριφύλλι. Όρθιοι (από αριστερά): Ανδρεάδης (παίκτης και προπονητής), Μακαρονόπουλος, Βλάχος, Παντερμαλής, Πάγκαλος, Τσολακίδης, Λιανόπουλος, Γεωργιάδης.Καθιστοί: Χρηστίδης, Παπαδόπουλος, Βεντουρέλης.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4