Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Φεβρουαρίου 2019

Ήττα στο "Βικελίδης" σε παιχνίδι λαθών (1999)

Σαν σήμερα στις 15/2/1999, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη, σε παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1998-1999.

Ο Δικέφαλος με τον Άρι Χάαν στον πάγκο του, στο ντεμπούτο του Ολλανδού τεχνικού στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, μπροστά σε περίπου 20.000 θεατές (17.146 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 2-0.

Σε ένα παιχνίδι λαθών, ο Άρης ήταν λίγο πιο προσεκτικός και έφτασε στην επικράτηση, ανοίγοντας το σκορ στο 22' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γεωργιάδης. Ένα πέναλτι το οποίο παραχώρησε ο Νάστος «σπρώχνοντας» τον Κυζερίδη (έπεσε πολύ εύκολα) μετά από τσαφ του Αργυρίου.

Μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από τον διαιτητή Κουτσογιάννη, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες με τους Καπετανόπουλο και Φραντζέσκο, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Δέλλιου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε -ανορθόδοξα- για την ισοφάριση, όμως ο Άρης σε μια κόντρα επίθεση πέτυχε το 2-0 με τον Ναγκόλι Κένεντι.

Στο 80ό λεπτό αποβλήθηκε ο Κυζερίδης με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ την ίδια τύχη είχε δέκα λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης, με τις ομάδες να τελειώνουν με "10". 

Διασώθηκαν από πλευράς ΠΑΟΚ οι Νάγκμπε, Καπετανόπουλος και από τον Άρη ξεχώρισαν οι Ναγκόλι, Κούτσης, Γεωργιάδης

Οι συνθέσεις:

Άρης (Παράσχος): Δέλλιος, Γεωργιάδης, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Μάντζιος, Μητσόπουλος, Κούτσης (79' Βακιρτζής), Κυζερίδης, Κένεντι, Αντριόλι, Λιολίδης (46' Σιγκούιγκερσον, 72' Δαλκίδης).

ΠΑΟΚ (Χάαν): Αργυρίου, Καπετανόπουλος, Κατσαμπής, Νάστος (60' Κυριακίδης), Ζαφειρίου, Ολιβάρες, Φραντζέσκος, Κρισμάρεβιτς, Νάγκμπε, Τουρσουνίδης (77' Μπάντοβιτς), Βρύζας (78' Καφές).

* Τη σεζόν 1998 -1999 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 62 βαθμούς (πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο), έχοντας 19 νίκες - 5 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 52-31.

* Στον πάγκο μας σε εκείνο το πρωτάθλημα, βρέθηκε αρχικά ο Όλεγκ Μπλαχίν (2 ματς, 2 ήττες), ο Άγγελος Αναστασιάδης (16 ματς, 11 νίκες - 3 ισοπαλίες - 2 ήττες) και ο Άρι Χάαν (16 ματς, 8 νίκες - 2 ισοπαλίες - 6 ήττες).


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4