Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Φεβρουαρίου 2019

Συναρπαστικό φιλικό με τη ΜΕΝΤ (1957)

Σαν σήμερα στις 24/2/1957, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τη ΜΕΝΤ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της περιόδου 1956-1957 να είναι σε εξέλιξη.

Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 4-3, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ενδιαφέρουσα εξέλιξη!

Στο σκορ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο 13' με τον Κιουρτζή, για να ισοφαρίσει για λογαριασμό της Μεντ στο 15' ο Ραπτόπουλος. Στο επόμενο λεπτό ο Κιουρτζής έχασε πέναλτι, όμως στο 18' ο Γεντζής έδωσε νέο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 38' με τον Ραπτόπουλο και πάλι και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ισόπαλες 2-2.
Στο 52' ο Κουιρουκίδης σημείωσε το 3-2, στο 64' ο Τσίγγος με πέναλτι πέτυχε το 3-3, για να έρθει στο 85' ο Χαβανίδης να γράψει το τελικό 4-3 και να χαρίσει στον ΠΑΟΚ τη φιλική νίκη!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Λύμπος, Χασιώτης, Τσίντογλου, Καλογιάννης, Χαβανίδης, Λέανδρος, Γεντζής, Κουιρουκίδης, Χουρμπουλιάδης, Τσακιρίδης, Λάπας. Έπαιξαν ακόμη οι: Βελλιάδης, Γιαννέλος.

* Στην αρχική εικόνα η ομάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1956-1957. Διακρίνονται όρθιοι από τα αριστερά: Πρόγιος, Χαβανίδης, Κουιρουκίδης, Χαραλαμπίδης (πρόεδρος), Χασιώτης, άγνωστος, Κωστής, Συμεωνίδης, Πετρίδης. Καθιστοί: Τσίντογλου, άγνωστος, Γιαννέλος, Κατηκαρίδης.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4