Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Φεβρουαρίου 2019

Νίκησε την Προοδευτική παίζοντας με "10" (1998)

Σαν σήμερα στις 15/2/1998, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Προοδευτική, σε παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998 ...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 10.000 θεατές (7.855 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη επικρατώντας με 3-1, αν και αγωνιζόταν από το 12' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γιώργου Κουλακιώτη.
Μόλις στο 4' ο Αλμανίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνάς μας, ξέφυγε από τον Κολομπούρδα και πλάσαρε τον Μιχόπουλο, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Η χαρά των παικτών της Προοδευτικής κράτησε μόλις 3 λεπτά, καθώς ο Τουρσουνίδης με πλασέ μετά από μπαλιά του Μαραγκού ισοφάρισε.
 
Στο 12' ο διαιτητής Αμπελάκιας απέβαλε τον Κουλακιώτη, καθώς σαν τελευταίος αμυντικός ανέτρεψε τον δραστήριο Αλμανίδη λίγο πριν αυτός μπει στην περιοχή μας!
Στο 20' ο Φραντζέσκος εκτέλεσε υποδειγματικά φάουλ λίγο έξω (και πλάγια) από τη μεγάλη περιοχή της Προοδευτικής, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μαϊμάνη.
Στην επανάληψη η Προοδευτική έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Αλμανίδη και Δήμο, για να έρθει στο 89ο λεπτό ο Κώστας Φραντζέσκος με ωραία ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα να κάνει το τελικό 3-1...
 
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Κολομπούρδας (26' Καπετανόπουλος), Κουλακιώτης, Ολιβάρες, Σιδηρόπουλος, Νάγκμπε, Μαραγκός, Τουρσουνίδης, Φραντζέσκος, Κόβατς (77' Ζουμπούλης), Βρύζας (53' Βρύζας).

Προοδευτική (Καρούλιας): Μαϊμάνης (46' Κόλεφ), Ανδράλας, Καλουγκαρίτα (80' Μπαριάμογλου), Ντάγκας, Γιαννόπουλος, Παντελίδης, Αλ Ζάχερ, Αγγελόπουλος (46' Αταγιάν), Δήμος, Αλμανίδης, Ζαΐμι.

* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ήττες - 6 ισοπαλίες και τέρματα 74-41.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4