Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Ιανουαρίου 2019

Η ήττα έφερε την απόλυση του Βούκοτιτς (2007)

Σαν σήμερα στις 21/1/2007, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, σε παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007 ... 

Ο Δικέφαλος με τον Σέρβο τεχνικό Μόμτσιλο Βούκοτιτς στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 25.000 θεατές (23.483 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 2-3, αν και προηγήθηκε στο 29', με τον Μάρτιν Μίετσελ! 

Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Αραμπατζή από τα δεξιά, με τον Πολωνό στράικερ του ΠΑΟΚ, να νικάει με πλασέ τον Νικοπολίδη, ανοίγοντας το σκορ στην Τούμπα! 

Στο 35' η βολίδα του Τζώρτζεβιτς σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών μας (βρήκε την μπάλα και ο Φερνάντες) και ως τη λήξη του ημιχρόνου παρέμεινε το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, με την ομάδα να ικανοποιεί με την απόδοσή της, παρά το φτωχό ρόστερ της. 

Στο 52΄ο Μίετσελ από καλή θέση σούταρε αδύναμα και ο Νικοπολίδης μπλόκαρε, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 57', όταν ο Ριβάλντο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Φερνάντες έχασε την έξοδο (μεγάλο το λάθος του!) και ο Τοροσίδης στην κενή εστία έκανε εύκολα το 1-1. 

Λίγο αργότερα (59') ο Χαραλάμπους εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλή θέση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ολυμπιακού, για να έρθει στο 66' ο Ριβάλντο να κάνει το 1-2 αφού απέφυγε τον Φερνάντες, με τον Βραζιλιάνο να πανηγυρίζει προκλητικά το γκολ που σημείωσε! 

Στο 70' ο Ριβάλντο βγήκε στην κόντρα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Καστίγιο που από κοντά με προβολή έκανε το 1-3, πανηγυρίζοντας επίσης προκλητικά, δεχόμενος βροχή από μπουκάλια ... 

Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 89' με δυνατή γυριστή κεφαλιά του Τόργκελε, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε από τα δεξιά ο Γεωργιάδης, όμως στην 4λεπτη καθυστέρηση δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή ... Κασναφέρη, βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη. 

Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο του Βούκοτιτς στον πάγκο μας, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Παράσχο. 
Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Χαραλάμπους (78' Γκονζάλες), Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Αραμπατζής (87' Αραμπατζής), Μουμίν (63' Γεωργιάδης), Ηλιάδης, Ζαγοράκης, Μίετσελ, Κωνσταντινίδης, Τόργκελε.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ζαβλάκοφ, Σέζαρ, Ανατολάκης, Ντομί, Στολτίδης, Ριβάλντο, Τοροσίδης, Τζώρτζεβιτς (90' Μάριτς), Καστίγιο (84' Οκκάς), Νε (46' Κωνσταντίνου). 

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες. 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4