Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Ιανουαρίου 2019

Τρίποντο άνευ αγώνος (2015)

Σαν σήμερα στις 24/1/2015, ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου, σε παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2014-2015 ... 

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του γνώριζε πως η ομάδα της Μαγνησίας δεν θα κατέβαινε να αγωνιστεί, λόγω των πάρα πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε χωρίς κόπο ένα τρίποντο σε μια περίοδο που το είχε απόλυτη ανάγκη! 

Η Νίκη Βόλου είχε σταματήσει να κατεβαίνει στους αγώνες από το ματς της 16ης αγωνιστικής όταν θα υποδεχόταν τον Παναιτωλικό και ουσιαστικά μηδενίστηκε σε όλα τα ματς του δεύτερου γύρου τα οποία έχασε με 3-0 ... 

Η Νίκη την προηγούμενη σεζόν (2013-2014), έπειτα από τους αγώνες play-offs κατέκτησε την πρώτη θέση που την οδήγησε στη Super League έπειτα από 48 χρόνια απουσίας. 

Δυστυχώς όμως για τον θεσσαλικό σύλλογο, στις 10 Δεκεμβρίου 2014 αποχώρησε από το πρωτάθλημα λόγω αδυναμίας της διοίκησης να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχαν δημιουργηθεί, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο έμψυχο δυναμικό του. 

* Η αρχική εικόνα είναι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχε γίνει στις 13/9/2014 στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-0.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4