Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Ιανουαρίου 2019

Έσωσε τον βαθμό ο Σαλπιγγίδης στο 89' (2004)

Σαν σήμερα στις 24/1/2004, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ακράτητο, σε παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004 ...   

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 4.000 θεατές (3.393 τα εισιτήρια), αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στην παγωμένη και χιονισμένη περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου Τούμπα. 

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 89'΄με τον Σαλπιγγίδη, σε ένα ματς ανατροπών, απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας. 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ αποφασιστικά στο ματς, πίεσε πολύ τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως στο 19', κόντρα στη ροή του ματς έφτασαν στο 0-1. Η φάση ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Λίνκαρ, ο Τοχούρογλου έχασε την έξοδο και ο Γκίτσης έκανε το 0-1. 

Στο 31' ο Σπάσιτς ανατράπηκε από τον Κουτσοκώστα, ο Σπυρόπουλος έδωσε το πέναλτι, όμως ο Σαλπιγγίδης που ανέλαβε να το εκτελέσει, είδε τον Μπαρτζώκα να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει! 

Στο 37' ο Καρυπίδης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ, στην τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου! 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και στην επανάληψη, όμως ούτε ο Σαλπιγγίδης στο 52', ούτε ο Βαγγελής στο 55', ούτε ο Βόκολος στο 57', κατάφεραν να νικήσουν τον Μπαρτζώκα. Το κατάφερε όμως στο 73΄ο Φουτσίνι μετά από συνδυασμό του με τον Σαλπιγγίδη και ωραίο τελείωμα της φάσης από τον Καμερουνέζο. 

Στο 81' ο Λίνκαρ έδωσε νέο προβάδισμα στον Ακράτητο, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Σαλπιγγίδης στο 89', μετά από γύρισμα του Βόκολου.
Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος, Καραδήμος (46' Θεοδωρίδης), Βαγγελής (87' Γιαννιτσανάκης), Φουτσίνι, Σαλπιγγίδης, Βόκολος, Γιασεμάκης, Σπάσιτς, Κούτσης, Καρυπίδης (82' Κοντέων). 

Ακράτητος (Τενές): Μπαρτζώκας, Ηλιόπουλος, Γκίτσης, Παγιαζίτ (46' Πιπίνης), Βενέτης, Στεφανίδης (79' Τζημόπουλος), Λίνκαρ, Κουτσοκώστας, Ζελκίνκσι (88' Μπαλάσκας), Ευθυμιάδης, Δαδούσης. 

Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη ...
«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Κάναμε πάρα πολλές φάσεις και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4