Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Ιανουαρίου 2019

Φιλική νίκη σε πραγματική λασπομαχία (1946)

Σαν σήμερα στις 27/1/1946, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Σιντριβάνι τον Μέγα Αλέξανδρο, σε μια αναμέτρηση που κράτησε μία ώρα (δύο 30λεπτα ημίχρονα) ...

Ο αγώνας έγινε ενώ το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης είχε ολιγοήμερη διακοπή και οι δύο ομάδες άδραξαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Λίγοι οι θεατές στις εξέδρες, καθώς το κρύο που επικρατούσε αλλά και η άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ήταν οι λόγοι που έκαναν τους φιλάθλους να στραφούν στους κινηματογράφους ή στα θέατρα...

Ο Μέγας Αλέξανδρος εκείνη τη σεζόν βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όμως στο ματς με τον ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο μέσα στη λάσπη (!), καθήλωσε τον αντίπαλο που από καθαρή τύχη γλίτωσε τη συντριβή!

Πότε τα δοκάρια, πότε οι πλάτες αμυντικών ή επιτιθεμένων, πότε οι λάσπες που είχαν συσσωρευτεί μπροστά στην εστία, εμπόδισαν τους παίκτες μας να φτάσουν σε άλλα γκολ, ενώ όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης, οι θεατές δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν ποιοι ήταν οι παίκτες μας και ποιοι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας!
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4