Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Δεκεμβρίου 2018

Τρίμπαλο σε ματς "κεκλεισμένων" (2004)

Σαν σήμερα στις 19/12/2004, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ιωνικό, σε παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2004-2005...

Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Ρολφ Φρίνγκερ στον πάγκο του, σε παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Τούμπας, πήρε άνετα τη νίκη με 3-0, με γκολ που σημείωσαν οι Φουτσίνι (2) και Σπάσιτς.

Το σκορ άνοιξε στο 29' ο (πεσμένος στο έδαφος) Αρμάντο Φουτσίνι, μετά από ωραία προσπάθεια του Σαλπιγγίδη από τα αριστερά. 

Η ομάδα είχε την εδαφική υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει για 2η φορά μέχρι που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου, από τον διαιτητή Σωμαρακάκη.

Στο 59', ο Σαλπιγγίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπεκιάι στο τετ α τετ.

Στο 65', ο Σπάσιτς μετά από κάθετη μπαλιά του Μαλαδένη πλάσαρε σωστά τον Μπεκιάι κάνοντας το 2-0.

Στο 75', διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με σκόρερ τον Φουτσίνι και πάλι, μετά από έξυπνη μπαλιά του Μαλαδένη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φρίνγκερ): Τοχούρογλου, Χασιώτης, Καρυπίδης, Ανδράλας (81' Ζησόπουλος), Ουντέζε, Κουτσόπουλος, Εγκωμίτης, Φουτσίνι (90' Γιασεμάκης), Μαλαδένης, Σπάσιτς (72' Καραδήμος), Σαλπιγγίδης.

Ιωνικός (Βλάχος): Μπεκιάι, Κινγκ, Μελαβιανάκης, Οφρυδόπουλος, Πουλόπουλος (64' Ζίφκοβιτς), Διγκόζης (21' Κάφαλης), Γκούτμαν, Κυριακίδης, Λεττιέρι, Μακόρ, Βουρεξάκης.

Δηλώσεις ...

Ρολφ Φρίνγκερ: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ενώ ήταν πολύ σημαντική η αντίδραση που βγάλαμε στο παιχνίδι, σε σχέση με αυτά που είχαν γίνει μέσα στη βδομάδα! 
 
Είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα, παρά τις ελλείψεις κάποιων παικτών, αλλά αυτοί που τους αντικατέστησαν αντέδρασαν σωστά. Αμυντικά ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε τρία γκολ, τι άλλο να περιμένω;»

Χρήστος Καρυπίδης: «Σημαντική νίκη, ελπίζω από και πέρα η συνέχεια να είναι ανάλογη γιατί έχουμε μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και η σημερινή μας θέση δεν αξίζει στον ΠΑΟΚ».

Σλάτζιαν Σπάσιτς: «Μπήκαμε στο παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Ήταν πολύ δύσκολο, καθώς παίξαμε χωρίς κόσμο, στο τέλος κερδίσαμε 3-0 και συνεχίζουμε».

Πάρις Ανδράλας: «Νομίζω πως ήμασταν καλοί, κάποια στιγμή θα ερχόταν και το θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και να έχουμε ανάλογη πορεία στη συνέχεια».

Αρμάντο Φουτσίνι: «Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα και το καταφέραμε! Δεν έχει σημασία που σκόραρα, σημασία έχει να μαζεύουμε βαθμούς και στο τέλος θα κοιτάξουμε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας».

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Το σημαντικό ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, αυτόν τον στόχο είχαμε και τον εκπληρώσαμε».

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίνγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες).

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ της περιόδου 2004-2005.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4