Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Δεκεμβρίου 2018

Λευκή ισοπαλία για τις "σαρδέλες" στο Περιστέρι! (2007)

Σαν σήμερα στις 15/12/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο, σε παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008...

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 3.500 θεατές (2.770 τα εισιτήρια), στη χρονιά των «σαρδελών», έμεινε στη λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι. 

Δυναμικό παρόν από τον κόσμο της ομάδας, που γέμισε το πέταλο του γηπέδου (αρχική εικόνα), ενώ προσπάθησε να σπρώξει τους παίκτες του Σάντος προς το διπλό.

Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, με τον ΠΑΟΚ να λειτουργεί εξαιρετικά στην άμυνα και να έχει παράπονα από τους δύο βοηθούς του Κουκουλάκη (Μπερσής και Φαντόπουλος), οι οποίοι φρόντισαν και σταμάτησαν σε 3-4 περιπτώσεις επικίνδυνες επιθέσεις μας, υποδεικνύοντας παίκτες του ΠΑΟΚ σε θέση οφ σάιντ, χωρίς φυσικά να είναι!

Στο 30ό λεπτό ακυρώθηκε με υπόδειξη του πρώτου βοηθού σαν οφ σάιντ το γκολ που σημείωσε ο Τόνι Γκονζάλες, σε μια πολύ δύσκολη και οριακή φάση! 

Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, εκείνα τα χρόνια, ο ΠΑΟΚ ήταν έρμαιο στα χέρια περίεργων βοηθών που συνήθως αποφάσιζαν σε βάρος μας, χωρίς πολλή σκέψη!
Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Όγιος): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης (63' Μερίνο), Κατεμής, Ανατολάκης, Μαρίνος, Ολιβέιρα, Λουτσιάνο, Κορακάκης, Ρέγες (84' Σάντσεθ), Σίριο, Ρόβας.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντες, Ηλιάδης, Μελίσσης, Χαραλάμπους, Κνολ, Μπαλάφας, Μπαϊάνο, Λάκης (54' Βαγγελής), Γεωργιάδης, Γκονζάλες (88' Μουμίν), Σάλμον (86' Βρύζας).

Δηλώσεις Φερνάντο Σάντος ...

"Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει με μία στεναχώρια, γιατί νιώθουμε αδικημένοι. Συνηθίσαμε μέχρι σήμερα σε μία εικόνα της ομάδας μας με πολλά λάθη στην άμυνα, αναφέρομαι στους εκτός έδρας αγώνες μας.

Συζητήσαμε με τους παίκτες και προσπαθήσαμε στις προπονήσεις να δουλέψουμε, ώστε στο μέλλον να αποφύγουμε αυτά τα λάθη. Σήμερα είχαμε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί, στηρίζουν πάντα τους παίκτες μας, ανεξαρτήτως αν αγωνιζόμαστε μέσα ή έξω από την έδρα μας. Είναι η δύναμή μας. 

Είναι λοιπόν λογικό να προσπαθήσουμε και στη συνέχεια να αποφύγουμε τα σοβαρά λάθη που κάνουμε τακτικά τελευταία στους εκτός έδρας αγώνες μας, ώστε να τους έχουμε πάντα ικανοποιημένους. Ελπίζω ότι η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί και στο επόμενο παιχνίδι μας απέναντι στο Λεβαδειακό".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4