Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Δεκεμβρίου 2018

Καταιγισμός τερμάτων σε φιλικό με Ηρακλή (1938)

Σαν σήμερα στις 25/12/1938, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ηρακλή, σε φιλικό παιχνίδι ...

Όσοι βρέθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων στο παλιό γήπεδο του Ηρακλή, όχι απλά χόρτασαν να βλέπουν τους παίκτες των δύο ομάδων να πανηγυρίζουν γκολ, αλλά η κατάσταση «ξέφυγε» φτάνοντας σε εξωπραγματικό νούμερο, καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε 7-4...

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2΄ο Κουσουλάκης για λογαριασμό του Ηρακλή, ο Κώστας Καλογιάννης (Ξούρας) ισοφάρισε στο 3', για να δώσει νέο προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 22' ο Παπαδάκης.

Δύο γκολ του Ιωαννίδη στο 27' και 33' έδωσαν προβάδισμα με 2-3 για τον ΠΑΟΚ, όμως ο Ηρακλής απάντησε δις, παίρνοντας και πάλι κεφάλι στο σκορ με 4-3, χάρη σε γκολ των Ζαλίδα στο 33' και Τσαλδάρη στο 37'.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 4-4, χάρη σε γκολ του Κρίτα στο 44'. Στην επανάληψη ο Δικέφαλος σημείωσε άλλα τρία τέρματα με τους Παπαπαναγιώτου στο 54', Καλογιάννη 57' και Κοντόπουλο 66', παίρνοντας τη φιλική αυτή νίκη με 4-7!

Στο 71' και στο 81' ο διαιτητής Στεφόπουλος, έδωσε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή, χωρίς οι παίκτες του να μπορέσουν να σκοράρουν από την άσπρη βούλα...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σωτηριάδης, Γλάρος, Βατίκης, Πανίδης, Κοσμίδης, Κοντόπουλος, Βασιλειάδης, Κρίτας, Ιωαννίδης, Καλογιάννης, Παπαπαναγιώτου. 

* Στην αρχική εικόνα, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου, με τον Εθνικό (νίκη με 4-0) στις 14/5/1939Ανάμεσά τους και οι δύο ήρωες του ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940 (Βατίκης, Σωτηριάδης).
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Ιωαννίδης, Κρίτας, Πανίδης, Μποσταντζόγλου, Γεωργίου, Βασιλειάδης (Γλάρος), Καλογιάννης (Ξούρας), Κοντόπουλος. Kαθιστοί: Βατίκης, Σωτηριάδης και Αρβανίτης (Γούλιος).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4