Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Δεκεμβρίου 2018

Ισόπαλος στη Δράμα με γκολ του Καρασαβίδη! (1993)

Σαν σήμερα στις 22/12/1993, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας, σε παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1993-1994 ... 
 
Ο Δικέφαλος με τον Ουκρανό τεχνικό Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο του, μπροστά σε 2.500 θεατές (2.202 τα εισιτήρια), στο τελευταίο παιχνίδι του α' γύρου, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1, αν και προηγήθηκε 0-1 στο 6' με τον Άρη Καρασαββίδη! 

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 62’ με κεφαλιά του Άλεξιτς, ενώ στο 66’ ο διαιτητής Μπέντας απέβαλε τον Νίκο Παναγιωτίδη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με «10».
Στο 6' μετά από μπαλιά του Λούχοβι, ο Καρασαββίδης έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια αυτή κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων με τον σκορ να ανοίγει για τον Δικέφαλο.

Στο 24΄ο Ζαγοράκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χάβου, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Δόξας και στο 41' ο Λογαράς σταμάτησε τα διαδοχικά σουτ των Ζαγοράκη και Λαγωνίδη.

Στο 62' μετά από σέντρα του Αλεξανδρίδη, ο Άλεξιτς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά ισοφάρισε την ώρα που οι παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Μπέντα, ισχυριζόμενοι ότι ο Αλεξανδρίδης ήταν σε θέση οφ σάιντ.
Στο 66΄ ο Παναγιωτίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Άλεξιτς και αποβλήθηκε.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Αλεξίου, Λαγωνίδης, Αναστασιάδης και από τη Δόξα οι Βασιλακάκης, Ιορδανίδης, Θωμαΐδης. 

Οι συνθέσεις: 

Δόξα Δράμας (Φιλίππου): Λογαράς, Δρογαλάς, Γιασλάνης (50’ Κιοσσές), Καλπάκης, Βασιλακάκης, Ξανθόπουλος, Παναγιωτίδης Αλ. (30’Λέκοβιτς), Άλεξιτς, Αλεξανδρίδης, Ιορδανίδης, Θωμαΐδης. 

ΠΑΟΚ (Μπλαχίν): Μιχόπουλος, Αλεξίου, Μαλιούφας, Παναγιωτίδης Ν., Χάβος, Λαγωνίδης, Ζαγοράκης, Τουρσουνίδης (54’ Οικονομίδης), Αναστασιάδης, Καρασαββίδης (72΄Μπορμπόκης), Λούχοβι. 

* Ο ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες και τέρματα 45-38.


* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια). 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4