Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Νοεμβρίου 2018

Ένα καταστροφικό ημίχρονο στη Λεωφόρο (2003)

Σαν σήμερα στις 30/11/2003, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 11.000 θεατές (9.658 τα εισιτήρια) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, γνώρισε βαριά ήττα με 3-0, δεχόμενος όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Το σκορ άνοιξε στο 20ό λεπτό ο μετέπειτα παίκτης μας, Δημήτρης Παπαδόπουλος με πλασέ στην κενή εστία και ενώ νωρίτερα οι παίκτες μας ζήτησαν επιθετικό φάουλ του Κωνσταντίνου στον Ουντέζε χωρίς να δοθεί από τον διαιτητή Μπριάκο, για να διπλασιάσει τα γκολ της αθηναϊκής ομάδας στο 36' ο Μικάελσεν με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη μας περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει στον Βόκολο και να ξεγελά τον Ατματσίδη.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με κεφαλιά του Γκούμα. Ο ΠΑΟΚ, αν και είχε τη συμπαράσταση του κόσμου στο ματς, δεν αντέδρασε ούτε στην επανάληψη και έτσι η ήττα με 3-0 ήρθε φυσιολογικά!
Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ιτζάκ Σουμ): Νικοπολίδης, Γκούμας, Χένρικσεν, Μόρις, Μινχ, Μπασινάς, Κωνσταντινίδης, Μικάλεσεν, Ζουτάουτας (82' Σαπάνης), Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος (44' Βλάοβιτς).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ατματσίδης, Ουντέζε, Χασιώτης, Βόκολος, Φουτσίνι (46' Κουτσόπουλος), Χάγκαν (65' Καπαγιαννίδης), Καραδήμος, Κούτσης, Βαγγελής (81' Βοσκαρίδης), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης.

Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: "Ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε με συνοπτικές διαδικασίες και προηγήθηκε 3-0, κάτι πρωτόγνωρο για ένα παιχνίδι ντέρμπι, αλλά τι να κάνουμε έτσι ήθελε και έγινε".

Γιώργος Κούτσης: "Δεν μπήκαμε έτσι όπως θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, έτσι όπως είναι οι απαιτήσεις ενός ντέρμπι. Ωστόσο έχω να πω ότι ένα ντέρμπι κρίνεται στις λεπτομέρειες. Χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του Παναθηναϊκού, στο πρώτο γκολ έχει γίνει καθαρό φάουλ στον Ουντέζε, το δεύτερο γκολ ξεκινάει από λάθος υπόδειξη αράουτ και όταν βρίσκεσαι σε ένα πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 3-0, είναι πολύ δύσκολο να το γυρίσεις στην επανάληψη".

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 2003-2004.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4