Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Νοεμβρίου 2018

"Καθάρισε" τον Ιωνικό με Βαλέντσια - Σάμπρι (1999)

Σαν σήμερα στις 21/11/1999, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ιωνικό, σε παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 1999-2000...

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Άρι Χάαν στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 7,000 θεατές (5.558 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 3-0, έχοντας σκόρερς τους Βαλέντσια (2) και Σάμπρι.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 17ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σάμπρι από τα δεξιά, ο Βαλέντσια νίκησε στον αέρα τον Στρακόσια και σημείωσε με κεφαλιά το 1-0.

Στην επανάληψη και αφού το σουτ του Αφάς βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μιχόπουλου, στο 57ο λεπτό ο Δημητριάδης ανέτρεψε τον Φραντζέσκο για να ευστοχήσει ο Σάμπρι από τα 11 μέτρα και να γράψει το 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φραντζέσκος έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Βαλέντσια που απέφυγε έξυπνα τον Στρακόσια και σε κενή εστία σημείωσε το τελικό 3-0.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χάαν): Μιχόπουλος, Μπάντοβιτς (46' Τετράτζε), Χασιώτης, Κατσαμπής, Βενετίδης, Φραντζέσκος, Μαραγκός (69' Καφές), Νάγκμπε, Σάμπρι, Νούνιες (78' Φρούσος), Βαλέντσια.

Ιωνικός (Γέμελος): Στρακόσια, Δημητριάδης (64' Βαβίλης), Χάουγκλαντ, Οφρυδόπουλος, Τσόπτσης, Αφάς, Αφεντουλίδης, Άλσακερ (73' Ουντεμπουλούζορ), Κομπαγιάσι (64' Ντος Σάντος), Μπρούστερ.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών...

Άρι Χάαν: «Κερδίσαμε το παιχνίδι απλά παίζοντας δυνατά και θα είναι δύσκολο για εμάς να εκμεταλλευτούμε τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούμε, όσο ο αγωνιστικός χώρος δε θα είναι αυτός που θα πρέπει να είναι».

Νίκος Μιχόπουλος: «Το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του όλου παιχνιδιού, θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια».

Μίλτον Νούνιες: «Αισθάνομαι πολύ καλά, θα ήθελα να σκοράρω σήμερα, αλλά πιστεύω πως αυτό θα γίνει κάποια στιγμή και με την βοήθεια του κόσμου!»

* Τη σεζόν 1999-2000, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση αφού ο πάγκος του αποδείχτηκε για μια φορά ακόμη ηλεκτρικός! Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άρι Χάαν (9 ματς), ακολούθησε το δίδυμο Σαράφη - Μιχαηλίδη για 4 ματς και στη συνέχεια ήρθε πριν τα μέσα της σεζόν ο Μπάγεβτις (21 παιχνίδια, από τον Γενάρη του 2000).

* Ο Δικέφαλος μέτρησε στο τέλος της χρονιάς 15 νίκες - 10 ισοπαλίες - 9 ήττες, σε πρωτάθλημα 18 ομάδων και πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Είχε 51 βαθμούς, με τέρματα 64-44 (μια από τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις ever!)...

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1999-2000.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4