Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Νοεμβρίου 2018

Η αποβολή του Ίβιτς στοίχισε πολύ (2010)

Σαν σήμερα στις 21/11/2010, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, σε παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-2011...

Ο Δικέφαλος με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του, μπροστά σε 32.000 θεατές (30.275 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 3-0, παρά την πολύ καλή εμφάνισή του, μια ήττα που ήρθε μετά από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα!

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης", μέχρι τη στιγμή που τα νεύρα του Ίβιτς "κρέμασαν" την ομάδα και έκαναν τζάμπα μάγκες τους γηπεδούχους .
Ένας εξαιρετικός για 50 λεπτά ΠΑΟΚ, ένας ΠΑΟΚ που μπορούσε να προηγηθεί αν η τύχη ήταν με το μέρος του στην κεφαλιά του Φωτάκη, ένας ΠΑΟΚ που έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο του λάθος στον αγώνα, έδειχνε πως δύσκολα θα έχανε από τον Ολυμπιακό αν έπαιζε με "11", έδωσε το παιχνίδι στον Ολυμπιακό με την ανόητη αποβολή του Βλάνταν Ίβιτς στο 58ο λεπτό, όταν ο παίκτης μας δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα.
Στο 48' ο Σαλπιγγίδης ζήτησε πέναλτι, αλλά ο Παμπορίδης στη συγκεκριμένη φάση βρισκόταν στο κέντρο, αφού ήταν γνωστό πως με τη σωματοδομή του ο εν λόγω διαιτητής αδυνατούσε να βρεθεί κοντά στις φάσεις.

Μετά την αποβολή, το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είχε κριθεί. Ο Ολυμπιακός φυσικά δε "χαρίστηκε" και έφτασε εύκολα στο 3-0, το οποίο όμως είναι εντελώς πλασματική εικόνα.
Για την ιστορία τα γκολ των γηπεδούχων τα σημείωσαν οι Μιραλάς στο 37' και 72', καθώς και ο Ρόμενταλ στο 87'
Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μοντέστο (88' Γκαλίτσιος), Α. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος (46' Ποτουρίδης), Ριέρα, Φετφατζίδης (66' Ρόμενταλ), Μιραλάς, Φουστέρ.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ζουέλα (68' Μπουσαϊντί), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (74' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (77' Μουσλίμοβιτς).

.................................................

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια μέχρι το 60', τονίζοντας ότι μετά την αποβολή το παιχνίδι τέλειωσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου:

"Το σκορ μας αδικεί. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλή ανασταλτική λειτουργία. Προσπαθήσαμε στην κόντρα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά την αποβολή η ομάδα αποσυντονίστηκε. Πάντως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά την αποβολή του Ίβιτς, τόνισε: "Υπήρξε νευρικότητα μετά την αποβολή. Δεν δείξαμε την εικόνα που θα έπρεπε".

Για τη διαιτησία του κ. Παμπορίδη, είπε: "Δεν θέλω να κάνω το παραμικρό σχόλιο για τη διαιτησία".

Για τον τραυματισμό του Μαλεζά και την κατάστασή του υπογράμμισε: "Νομίζω ότι έχει θλάση. Αυτή είναι η αρχική εκτίμηση".

..................................................

Σαλπιγγίδης, Σακελλαρίου, Ζουέλα και Βιτόλο με δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα στάθηκαν στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από το "Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ:
Σαλπιγγίδης: "Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι και παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι την αποβολή. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που ήμασταν καλύτεροι. 

Αυτά συμβαίνουν. Στο δεύτερο πάλι ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή, αλλά είχαμε και τρεις αμφισβητούμενες φάσεις, κάποια από τις τρεις πρέπει να ήταν πέναλτι.

Στη δική μου φάση υπάρχει επαφή δεν ξέρω αν ήμουν οφσάιντ. Όμως υπάρχει επαφή. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα για να πάρουμε πέναλτι.

Έχει φτάσει 11η αγωνιστική και δεν έχουμε πάρει πέναλτι. Αν καμία φάση από αυτές δεν ήταν πέναλτι, θα τις δούμε στην τηλεόραση και θα ζητήσω συγγνώμη από τον διαιτητή".

Σακελλαρίου: "Πιστεύω ότι το τελικό σκορ μας αδικεί. Ήμασταν καλύτεροι, απλώς ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί μετά από ένα λάθος που κάναμε. Πιστεύω ότι η αποβολή μας στοίχισε, μετά ήρθε και ο τραυματισμός του Στέλιου Μαλεζά και ανέβηκε το σκορ. Δεν θέλω να υπάρχει στεναχώρια για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα. 

Κοιτάμε μπροστά. Πιστεύω μας αποδιοργάνωσε η αποβολή, αλλά εντάξει μετά από μια αποβολή δεν χάνεται ένα παιχνίδι, μετά και τον τραυματισμό του Στέλιου, όμως, δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Xάσαμε, αλλά συνεχίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα μετά από ένα παιχνίδι".
Ζουέλα: "Μέχρι το 1-0 είχαμε πολύ καλό πρόσωπο. Μετά την αποβολή επηρεάστηκε η ομάδα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στη φάση της ανατροπής του Σαλπιγγίδη δεν είχα καθαρή εικόνα και δεν μπορώ να πάρω θέση. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο συμπαίκτης μου δεν είναι από αυτούς που πέφτουν εύκολα για να πάρουν το πέναλτι. 

Δεν θα επηρεαστούμε από την ήττα, μετά από έξι νικηφόρα αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ ξανά δεξί μπακ, όμως μπορώ να βοηθήσω όπου με χρειάζεται ο προπονητής".

Βιτόλο: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι για δύο ομάδες. Οι υπόλοιπες είναι για να γεμίζουν το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερη ομάδα από τον Oλυμπιακό. Συνεχίζουμε την πολύ σκληρή δουλειά. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να είναι στα play offs αυτό το αποτέλεσμα θα είναι αδιάφορο".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4