Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Νοεμβρίου 2018

Νίκη επί του Ηρακλή με Γιασεμάκη-Σαλπιγγίδη! (2003)

Σαν σήμερα στις 23/11/2003, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελος Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 14.000 θεατές (12.284 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 2-0, σκοράροντας και τα δύο γκολ στην επανάληψη, με τους Γιασεμάκη στο 47' και τον Σαλπιγγίδη στο 73'.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, απέναντι σε ένα παθητικό Ηρακλή και η νίκη μας πέρα για πέρα δίκαιη! 

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη σε μια εξαιρετική χρονιά, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, όταν χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ σε μία από αυτές η προσπάθεια του Σαλπιγγίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Αμπάρη.

Το σκορ άνοιξε στο 47ο λεπτό ο Γιασεμάκης με ωραία κεφαλιά, για να φτάσουμε στο 73ο λεπτό, όταν ο Σνάουτσνερ (παίκτης του Ηρακλή τότε), ανέτρεψε τον Γιασεμάκη, ο Ζωγράφος έδωσε το πέναλτι και ο Σαλπιγγίδης από τα 11 μέτρα σημείωσε το τελικό 2-0 (αρχική εικόνα).

Στη φάση αυτή ο Πολωνός αμυντικός του Ηρακλή και μετέπειτα παίκτης μας, είδε την κόκκινη και αποβλήθηκε, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 78' ο συμπαίκτης του Ιωάννου, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με «9»...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ατματσίδης, Ουντέζε, Βόκολος, Χασιώτης, Φουτσίνι (78' Κουτσόπουλος), Χάγκαν (77' Θεοδωρίδης), Καραδήμος, Κούτσης, Βαγγελής, Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης (84' Βοσκαρίδης).

Ηρακλής (Καραΐσκος): Αμπάρης, Δρούγας, Ξενίδης, Ιωάννου, Σνάουτσνερ, Πουρσανίδης (27' Νατσούρας), Νεμπεγλέρας, Κιάσσος, Χολφάιν (46' Καπετάνος Κ.), Μίετσελ (69' Καπετάνος Παν.), Μαχλάς.

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4