Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Νοεμβρίου 2018

Διπλό στη βροχερή Δράμα το 1989

Σαν σήμερα στις 26/11/1989, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας, σε παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1989-1990...

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του, μπροστά σε 7.000 θεατές (5.450 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 0-2, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Σκαρτάδος – Μητσιμπόνας.

Το παιχνίδι έγινε σε έναν γλιστερό αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής που έπεφτε τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και νωρίτερα και στο 20ό λεπτό ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Μητσιμπόνα να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και ο Δάφκος να αποκρούσει πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

Σε ανοικτό παιχνίδι, το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό ο Σκαρτάδος με πλασέ μετά από σέντρα του Λαγωνίδη από τα δεξιά και με το 0-1 υπέρ μας πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή ... Περικλή Βασιλάκη, ο οποίος κιτρίνισει τους Σκαρτάδο και Σοφρόνογλου.
Στην επανάληψη η Δόξα απείλησε το 56΄με τον Βούζα και στο 66ο λεπτό, ο Μητσιμπόνας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπορμπόκη διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε έντονα από του πολλούς ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν εκείνη την Κυριακή στο γήπεδο της Δόξας.
Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Δάφκος, Δρογαλάς, Καπαγερίδης, Μιχαλίτσος (46' Βασιλακάκης), Παπαθεοδώρου, Σοφρόνογλου, Χαραλαμπίδης, Χιονάς, Μουρούζης, Βούζας (67' Κριεζής), Μουρατίδης.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μαλιούφας, Μήτογλου, Μητσιμπόνας, Λεοντιάδης, Αλεξούλης, Λαγωνίδης (87' Τουρσουνίδης), Σκαρτάδος (75' Αναστασιάδης), Μαγκντί, Μπορμπόκης.




* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1989 - 1990 είχε από την αρχή ως το τέλος στον πάγκο του τον Ρομπ Γιάκομπς, τερματίζοντας στην 3η θέση. Συγκέντρωσε 46 βαθμούς έχοντας 19 νίκες - 8 ισοπαλίες - 7 ήττες, με τέρματα 49-26.

* Στην αρχική photo, οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ την περίοδο 1989-1990.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4