Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Νοεμβρίου 2018

Με το "αριστερό" στην πρεμιέρα της σεζόν 1965-66!

Σαν σήμερα στις 28/11/1965, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (ναι, καλά διαβάσατε!), του πρωταθλήματος της περιόδου 1965-1966...

Ο Δικέφαλος με τον Μίλε Κος στον πάγκο του, μπροστά σε 3.500 θεατές (2.951 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Αιγάλεω, σε παιχνίδι που έγινε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Ο ΠΑΟΚ παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του απογοήτευσε! 

Νωθρός, ανοργάνωτος και χωρίς αυτοπεποίθηση, έχασε ένα ματς που άνετα θα μπορούσε να το είχε κερδίσει, καθώς ο αντίπαλος δεν έδειξε απολύτως τίποτε, με εξαίρεση το διάστημα 60' – 70', όταν και σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Κανελλόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, οι Μουσελεμίδης, Θεοφανίδης, Μαρκόπουλος διεκδίκησαν την μπάλα, με τον τελευταίο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μας.
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κούδας, Μήτρακας, Αποστολίδης και από το Αιγάλεω οι Μαρκόπουλος, Ντουντούμης.

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω: Ντουντούμης, Κανελλόπουλος, Μακρής, Μπαλλαρίνης, Γρίμμας, Πανάκης, Ρουμπάνης, Εξωμανίδης, Αναστόπουλος, Μαρκόπουλος, Μαραμενίδης.

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης, Μήτρακας,. Θεοφανίδης, Βαλτσάνης, Βασιλειάδης, Αποστολίδης, Κούδας, Νικολαΐδης, Χαραλαμπίδης, Γιακουμής, Αφεντουλίδης.

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της πρεμιέρας...
* Εκείνη τη χρονιά, η ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση, έχοντας τον Γιουγκοσλάβο Μίλε Κος στον πάγκο, παρά το γεγονός ότι μετά την βαριά ήττα στην Κατερίνη από τον Πιερικό, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε εξαναγκασθεί σε παραίτηση!

* Ο Κος δεν κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας για ένα παιχνίδι κυπέλλου (είχε κοουτσάρει ο Λευτέρης Παπαδάκης), αλλά στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη σεζόν μετρώντας 30 παρουσίες σε 30 συνολικά παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ.

* Η ομάδα τη σεζόν 1965-1966 είχε 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες, συγκέντρωσε 59 βαθμούς με 43-49 τέρματα. Από τα 43 τέρματα του ΠΑΟΚ, τα 26 τα είχαν πετύχει οι Κούδας - Χαραλαμπίδης (από 13 ο καθένας).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4