Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Οκτωβρίου 2018

Νίκησε την Καλλιθέα στην άδεια Τούμπα (2003)

Σαν σήμερα στις 26/10/2003, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα –τι πρωτότυπο!- την Καλλιθέα σε παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με 2-1, σε ένα παιχνίδι στο οποίο όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. 

Ήταν η 2η νίκη του ΠΑΟΚ σε πέντε ματς ως τότε στην Τούμπα και έφερε την υπογραφή των Ζαβαντία – Σαλπιγγίδη που εκείνη τη μέρα είχαν την ονομαστική τους γιορτή.
Το 1-0 έγινε στο 25ο λεπτό, όταν ο Φουτσίνι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ντραγκίσεβιτς βρήκε την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής Μαζαράκης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ζαβαντίας άνοιξε το σκορ ευστοχώντας από τα 11 μέτρα, με τους φίλους του Δικεφάλου οι οποίοι βρισκόταν έξω από τη θύρα 1 να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς!
Ακολούθησε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Κούτση, τον οποίον νίκησε στο τετ α τετ ο Στάουτσε για να έρθει στο 32ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης με κοντινή προβολή να κάνει το 2-0, μετά από κεφαλιά του Βόκολου στο οριζόντιο δοκάρι της Καλλιθέας!

Στο 40΄ο Νταμπρόφσκι γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και ο Τάτσης με πλασέ μείωσε σε 2-1, σκορ που ήταν το τελικό στην αναμέτρηση, καθώς στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού και οι φάσεις βγήκαν με το σταγονόμετρο...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ατματσίδης, Κουτσόπουλος, Χασιώτης, Βόκολος, Φουτσίνι, Χάγκαν (68' Ελευθεριάδης), Κούτσης, Θεοδωρίδης (64' Καρυπίδης), Ζαβαντίας, Σαλπιγγίδης (89' Κοντέων), Γιασεμάκης.

Καλλιθέα (Τενές): Στάουτσε, Νταμπρόβσκι, Γκεοργκίεφ, Καρατζάς (63' Πακάλτσης), Κουλακιώτης, Βασκάκης, Ντραγκίσεβιτς, Τάτσης, Κυριάκος (78' Πέτκοβιτς), Γκέκας, Σκαρμούτσος (83' Σάριτς).

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 2003-2004.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4