Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Οκτωβρίου 2018

"Καθάρισε" με Μουσλίμοβιτς - Μπακαγιόκο (2008)

Σαν σήμερα στις 25/10/2008, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Λεβαδειακό, σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2008-2009...

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 15.000 θεατές (13.973 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 3-1 χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Μουσλίμοβιτς (2) και Μπακαγιόκο...
Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Μουσλίμοβιτς με κοντινή κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε με σέντρα ο Κονσεϊσάο, για να έρθει έξι λεπτά αργότερα ο Μπακαγιόκο με ωραίο γυριστό σουτ μετά από κεφαλιά – πάσα του Ίβιτς να βάλει από νωρίς τις βάσεις της ασπρόμαυρης νίκης.
Με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 2-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Κατσιδώνη.
Στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Μουσλίμοβιτς κέρδισε τις κόντρες και από κοντά πλάσαρε τον Μπλάζιτς κάνοντας το 3-0! Το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Μοντόγια να εκμεταλλεύεται λάθος του Χαλκιά...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Δάρλας, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Κωνσταντινίδης (65' Μπαλάφας), Βερόν, Ίβιτς, Κονσεϊσάο (86' Λάκης), Μπακαγιόκο (86' Ηλιάδης), Μουσλίμοβιτς.

Λεβαδειακός (Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Ανδράλας (79' Κατσικογιάννης), Γκεοργκίεφ, Καψής, Κόλτσος, Μασάντο, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Τουρέ (61' Βασιλείου), Μπούσι (46' Μοντόγια), Ντιμπαλά.
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2008-2009 τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας -στην κανονική περίοδο- με 63 βαθμούς, έχοντας 18 νίκες, 9 ισοπαλίες και 3 ήττες, με τέρματα 39-16! 

Μπήκε πρώτος στα play offs με 3 βαθμούς, όμως στη μίνι αυτή διοργάνωση δεν τα κατάφερε και πέρασε τελικά μόνο τη Λάρισα, έχοντας στα 6 παιχνίδια 2 νίκες και 4 ήττες, μένοντας πίσω από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4