Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Οκτωβρίου 2018

Ήττα από τον Ηρακλή, με μοιραίο τον Σαράφη! (1970)

Σαν σήμερα στις 25/10/1970, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1970-1971...

Ο Δικέφαλος με τον Ιβάν Χόρβατ στον πάγκο του μπροστά σε 20.000 περίπου θεατές (17.923 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 0-1, έχοντας μοιραίο παίκτη τον Σταύρο Σαράφη, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 87', στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι!

Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε και με την ήττα αλλά και με την εμφάνισή του, καθώς σε ελάχιστες περιπτώσεις απείλησε τους φιλοξενούμενους. 

Μια τέτοια φάση, καταγράφηκε με πρωταγωνιστή τον Σταυρίδη στα πρώτα λεπτά, που έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Δινόπουλος!
Το γκολ του Ηρακλή σημειώθηκε στο 31ο λεπτό με ατομική προσπάθεια του Τάκη Νικολούδη (αρχική εικόνα) και στη συνέχεια ο συμπολίτης ήταν η ομάδα που έλεγξε το ματς ως τα μισά της επανάληψης.

Στο 77ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Σαράφης εκτέλεσε πέναλτι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του κάθετου δοκαριού του Δινόπουλου.
Δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής Φαμέλης σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης, ο Δινόπουλος σταμάτησε τη διπλή προσπάθεια του Παρίδη, σε μια πολύ σημαντική ευκαιρία μας για την ισοφάριση!

Από τον μέτριο ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Γούναρης, Παπαδόπουλος και κατά διαστήματα οι Κούδας, Σαράφης, ενώ από τον Ηρακλή οι Καφετζής, Δινόπουλος, Αϊδινίου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χριστοδούλου, Γούναρης, Φουντουκίδης, Παπαχριστούδης, Παπαδόπουλος, Μπέλλης (52' Μακρής), Ασλανίδης, Σαράφης, Κούδας, Σταυρίδης, Παρίδης.

Ηρακλής: Δινόπουλος, Μπατάκης, Θεοδοσιάδης, Χαλιαμπάλιας, Νικολούδης, Ζαφειρούδης (71' Οικονόμου), Καφετζής, Φωτεινός, Αϊδινίου, Καλλιοτζής.

Και η βαθμολογία ... 
* Τη σεζόν 1970-1971, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Χόρβατ στον πάγκο του (14 ματς), ακολούθησε ο Χασιώτης (5) και τελείωσε με τον Λές Σάνον (15), με τον Άγγλο τεχνικό να παραμένει στην ομάδα μέχρι τις δύο πρώτες αγωνιστικές της περιόδου 1974-1975.

* Η ομάδα σε 34 παιχνίδια είχε 12 νίκες, 10 ισοπαλίες, 12 ήττες, τερμάτισε στην 8η θέση με τέρματα 38-32 και 68 βαθμούς.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4